MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5793
EURO
34.764
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kayseri evinde Es Es'i konuk ediyor

15. haftanın kapanış maçı Kadir Has'ta oynanacak. Kayseri ile alt sıralardan kurtulmak isteyen Es Es kozlarını paylaşacak...
06.12.2010 10:05

Süper Lig'de 15. haftanın kapanış karşılaşmasında sezonun flaş ekibi Kayserispor, Son dönemde aldığı puanlarla sinyali veren Eskişehirspor'u konuk edecek.

Kayserispor ligin en formda ekiplerinden birisi. Geçtiğimiz hafta Bursaspor deplasmanında sergiledikleri etkisiz performans hayal kırıklığı yarattı.

Hücum hattında görev alan önemli oyuncularının sakatlığı, sarı-kırmızılı ekibe büyük sıkıntı yaşatıyor.

Eksiklerine rağmen istikrarlı bir performans sergileyen Kayserispor'u kolay bir maç beklemiyor. Santana'nın varlığı maçın kaderini belirleyecek.

Franco Cangele, James Troisi ve Marcelo Zaleyeta'nın sakatlıkları devam ediyor. Furkan Özçal ve Jonathan Santana'nın durumuna maç saatinde karar verilecek. Savunmanın önemli ismi Serdar Kesimal ise cezalı.

Rıza Çalımbay ile çok güzel bir dönem yaşayan ancak sezon başındaki kötü gidiş sonrası takımı Bülent Uygun'a emanet eden Eskişehirspor, son dönemde aldığı puanlarla toparlandı.

Uygun'un cezasına rağmen kırmızı-siyahlı ekip genel anlamda iyi sonuçlar alıyor. Uygun döneminde sadece Fenerbahçe'ye kaybeden Es-Es, Kayseri deplasmanından da puan ya da puanlarla ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Bülent Kocabey, Koray Arslan'ın sakatlıkları devam ediyor. Hafif sakatlıkları bulunan Rashad Sadigov ve Sezer Öztürk ise oynayabilecek durumda. Batuhan Karadeniz ise cezalı.

Muhtemel 11'ler

Kayserispor: Souleymanou, Eren Güngör, Önder, Hasan, Amisulashvili, Selim, Eren Boyraz, Abdullah, Santana, Ömer, Moritz

Eskişehirspor: Ivesa, Volkan, Nadareviç, Diego, Doğa, Bülent, Erkan, Serdar, Sezer, Jaycee, Sezgin

Stat: Kadir Has
Saat: 20.00
Yayın: Ligtv

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0