MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.4953
EURO
34.5705
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kayserispor ilk hazırlık maçını yaptı

Kayseri'nin futboldaki iki temsilcisi, Turkcell Süper Lig'de mücadele eden Kayserispor, Kayseri Erciyesspor, hazırlık maçı yaptı.
15.07.2010 12:23

Kayseri'nin futboldaki iki temsilcisi, Turkcell Süper Lig'de mücadele eden Kayserispor ile Bank Asya 1. Lig takımlarından Kayseri Erciyesspor, hazırlık maçı yaptı.Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze ile Erciyesspor Teknik Direktörü Levent Devrim, maç boyunca takımlarındaki her oyuncuya görev verirken, Kayserispor'da genç Furkan ile tecrübeli Cangele göze batan oyuncular oldu.

Kayserispor'un üstünlüğüyle geçen karşılaşmada, ilk golü Erciyesspor bulurken, Kayserispor, ard arda bulduğu gollerle durumu 3-1 yaptı. Karşılaşmanın son bölümlerinde gelen Erciyesspor'un golü ile maç, Kayserispor'un 3-2 üstünlüğüyle sona erdi.

Karşılaşma sonunda basın mensuplarına kısa bir açıklamada bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, çok sıcak bir günde, zor bir maç yaptıklarını belirterek, ''Zor bir maç oldu, ama oyuncularım kazanmayı bildi. Oyuncularımın performansını beğendim'' dedi.

Erciyesspor Teknik Direktörü Levent Devrim de sıcak bir havada iki takımın da iyi mücadele ettiğini ifade etti. Devrim, ''Oyuncularımızın performanslarını görme açısından önemli bir maçtı. Takımımın oyunundan memnunum'' dedi.

Devrim, Kayserispor Teknik Direktörü Şota'nın, Türkiye'de uzun yıllar futbolcu olarak görev yaptığını ve başarılı olduğunu, teknik direktör olarak da Şota'nın başarılı olacağına inandığını kaydetti.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0