MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.4971
EURO
34.5977
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kerpeten Ali'yi eşi çok süründürmüş

Kendisi gibi oyuncu Esra Ronabar'la evli olan Barış Falay eşinin kendisini çok süründürdüğünü dile getirdi.
30.04.2011 14:08

atv'nin fenomen dizisi Ezel'in en sevilen karakterlerinden Kerpeten Ali'yi canlandıran Barış Falay, gazeteci Bilal Özcan'ın sunduğu 'Laf Aramızda' programında sırlarını paylaştı...

* Normalde kötü karakterler sevilmez, ama izleyici Kerpeten Ali'yi seviyor. Gerçek hayatta da kötülük yapabilmek için sevilmek gerekir, ben kötülerin sevilmediğine inanmıyorum.

KERPETEN ALİ'Yİ HAREKETLİ YAPTIK

* Kenan İmirzalıoğlu, başrolde muhteşem oynuyor. Kenan'ın yanında 'Kerpeten Ali' hareketli olsun dedik. 'Kerpeten Ali'yi hareketli yaparak fark edilmesini sağladık.

* Rolüm gereği sık sık silah kullanmama rağmen gerçek hayatta silahla aram hiç yok. En fazla lunaparkta havalı tüfek atmışımdır.

* 8 aylık ve zor bir doğumla dünyaya gelmişim. Annemin karnında bir ara nabzım duyulmamış. Önce öldü diye düşünmüşler, enteresan bir doğum olmuş, artık dünya için şans mı, şansızlık mı dersiniz, bilmiyorum.

* Boşnak göçmeniyim. Gözlerimin maviliği ondan. Yaramaz bir çocuktum. Ortaokul'a kadar derslerimin durumu iyiydi. İftaharla geçtim sınıflarımı ama lisede durum değişti sınıfta kaldım.

YETENEĞİMİ BABAM KEŞFETMİŞ

* Yeteneğimi babam keşfetmiş. Ablamla beraber komşulara şarkılar söylerdik. Bayramlarda çocuklar kapı kapı gezer şeker toplarlardı, biz ablamla program yapardık, epey para toplardık. Babam eski toprak olduğu için para toplamamıza kızardı. Babamı Ezel dizisinin çekimlerinin ilk haftalarında kaybettik.

* Üniversitede okurken barmenlik, garsonluk ve bar işletmeciliği yaptım. Aileme yük olmamak için çalıştım. Bodrum'da yazları çalıştım amaç hem para kazanmak hem de yazları keyifli geçirmekti.

* Türkiye'de sanatçı olmak, ABD'ye, Avrupa'ya göre zor. Çünkü halkımız sevdiği oyuncu ile sürekli fotoğraf çektirmek istiyor. Fotoğraf çektirmeyi pek sevmiyorum. Ancak yine de ilgi beni çok onore ediyor.

* Sokağa çıkınca bazen tanınmamak için şapka, gözlük kullanırım. Eşim bazen bana, "Markete uğra şunları al gelirken eve" diyor. Ben de yorgunum, bir an önce alışveriş yapıp eve dönmek istiyorum ama markettekiler resim çektirmek isteyince olmuyor. Ben de gözlük, şapka falan kullanıyorum.

'iLK GÖRÜŞTE ANLADIM'

Barış Falay, 2004'te tanıştığı oyuncu eşi Esra Ronabar'la ilgili şunları söyledi: "Esra'yı görür görmez 'evleneceğim kadın bu' dedim. Kadınlar kolay yaratıklar değil, süründürmeyi severler. Esra da beni çok süründürdü."

'EVDE BiTiRiM OLUNMAZ'

"Birini seviyorsunuz ve bekliyorsunuz sizce bu sürünmek değil de nedir? Çok sabrettim" diyen Falay, ekledi: "Hayatta evde bize bitirimlik yaptırmazlar. Hanıma bitirimlik sökmez. Evde iyi bir eşim, bundan eminim."

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0