MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5699
EURO
35.0032
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

'' KİMSEYE NAMUSSUZLUK YAPMADIK ''

Şenol Güneş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, özellikle taraftarların yönetim kuruluna ve kendisine yönelik tepkileriyle ilgili açıklamada bulundu.
Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş: İşimizi iyi yaptık.
 
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, özellikle taraftarların yönetim kuruluna ve kendisine yönelik tepkileriyle ilgili açıklamada bulundu.

"Kimseye namussuzluk yapmadık." diyen Güneş, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İşimizi iyi yaptık. 'Yok tazminat, yok para peşinde' yorumları... Ayıptır, ahlaksızlıktır. Gitmem çok kolay, başkanla kavga ederim. Paramı aldım, verdim ne konuşuyorsunuz. Olmayan şeyleri konuşup kargaşa yapmayın. Ben giderim zaten. Kulübüm de var, ortada kalmıyorum. Sıradan insan da değilim. Tazminat yok, başkan da söyledi."

Taraftarların tepkisine saygı duyduğunu kaydeden Güneş, "Takım iyi oynuyor, oyuncuya olumsuz etkide bulunuyorsa sıkıntısını ben çekerim. Buraya taraftar sevsin diye gelmedim. Taraftarların çoğunluğunun da sevdiğini biliyorum. Acıyı da sevinci de paylaşan takım değil miydik? Süleyman Seba'dan, Hakkı'dan, Şeref'ten bahsediyoruz. Bu kavgalarla büyüklüğümüzü kaybediyoruz. Beşiktaş camiasının buna izin vermemesi lazım. Bağırdılar da ne oldu? Yarın tribünden aşağı inse ne olacak? Ben gitsem de düzelmez." ifadelerini kullandı.

Kendisinin namussuzlukla suçlandığına dikkati çeken Güneş, "Para mı çalıyorum? Bu oyunu bırakın. Taraftar nezdinde her türlü tepkiyi saygıyla karşılıyorum. Kişiliğimi, onurumu zedeleyecek hiçbir şeyi hak etmedim. İstifa ettiğimi söyleyenler, para kovaladığımı söyleyenler; istifa isteniyorsa size vermem ki, başkan orada." değerlendirmesinde bulundu.

Maç değerlendirmesi
 
Karşılaşmayla ilgili görüşlerini aktaran Güneş, oyuncuların ellerinden geleni yaptığını belirterek, "Oyuncularımın oyunundan ve karakterinden gurur duydum. Keyifle, coşkuyla oynadılar. Üç gol attılar, daha fazla atabilirlerdi. Az pozisyon verdik, yine de iki gol yedik." diye konuştu.

Yine bireysel goller yediklerini vurgulayan Güneş, ikinci yarıda düşüş yaşadıklarını dile getirdi.

Arnavutluk ve Moldova maçlarında A Milli Takım'ın başında yer alacak Güneş, kadroyla ilgili kararını 15 Mart Cuma günü açıklayacağını ve bu konuda herkesle görüştüğünü ve fikirlerini aldığını sözlerine ekledi.

Kaynak ; AA
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0