MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3254
EURO
35.1547
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kıran kırana Benitez pazarlığı!

Galatasaray Yönetimi, devre arasında İndependiente’nin 8 milyon Euro talep ettiği ve 5 milyon Euro önerilen Martin Benitez’e bu kez 4 milyon Euro verdi. Arjantin kulübü, başka talibi kalmayan 21 yaşındaki forvet için köşeye sıkıştı. Pazarlıklar kıran kıra
08.06.2016 12:38
Aslan’ın Benitez ısrarı sürüyor... İlk kez devre arasında gündeme gelen ve özellikle Mustafa Denizli’nin çok istediği 21 yaşındaki Arjantinli forvet için, kulübü İndependiente 8 milyon Euro’luk bonservis bedeli belirlemişti.

Galatasaray 5 milyon Euro önerse de, bu teklif kabul görmemiş ve ardından UEFA’dan gelen mektupla beraber Sarı-Kırmızılılar geri çekilmişti. Ancak bu kez şartlar çok farklı. Galatasaray’ın bu transferde yeniden bastırdığını dün okurlarımıza duyurmuştuk.

Martin Benitez transferinde her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Sarı-Kırmızılılar’ın bu kez 4 milyon Euro’luk bir teklifte bulunduğu öğrenildi. Ancak İndependiente, devre arasında olduğu gibi doğrudan bu teklifi geri çevirmedi.

Kulübe baskı kuruyorlar

Galatasaray’dan başka ciddi bir talibi kalmadığı için Benitez konusunda daha temkinli adımlar atan Arjantin kulübü, bu kez 5 milyon Euro civarında bir rakam karşılığında bu transfere onay vermeye hazır gibi görünüyor.

Sarı-Kırmızılı kulübün transfer yetkilileri de, bir yandan genç forveti ikna ederek İndependiente üzerinde baskı kurmaya çalışıyor. Taraflar görüşmelerde her ne kadar ilerleme kaydetmiş gibi görünse de, pazarlıkların bir süre daha aynı şekilde, hatta daha da kızışarak devam edeceği öngörülüyor.
 
İSTANBUL HABER AJANSI
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0