MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3134
EURO
35.1036
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kocaman Buca maçını degerlendirdi

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, Bucaspor maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.
25.04.2011 09:35

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, Bucaspor maçının ardından sezonun en değerli galibiyetini aldıklarını söyledi.


Süper Lig'de Bucaspor'u 5-3 mağlup eden Fenerbahçe'nin teknik direktörü Aykut Kocaman, ''Maçta tutunacak tek şey 2. golü bulmaktı. 2. golü bulduktan sonra futbolcu arkadaşlarım maçı ne kadar istediklerini sahada gösterdiler'' dedi.
Kocaman, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, kendilerinin liderliği tekrar ele geçirme motivasyonu açısından rakiplerinin ligdeki pozisyonu itibariyle maç öncesinde kağıt üstünde galibiyete yakın olduklarının görüldüğü bir müsabakanın geride kaldığını bildirdi.

Maça bu yüksek istek ve motivasyonla başladıklarını ifade eden Kocaman, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Tek kale oynadığımız bir anda kalemize gelen ilk topun gol olması, bir şeylerin işareti gibi gözüktü ki hakikaten işaretiymiş. Beraberliği yakaladığımız dönemde oyun olarak rakip sahaya yerleşme konusunda sıkıntımız yoktu ancak üretkenlik açısından sıkıntımız vardı. Merkezden hücum ettik. Böylece rakibimizin ekmeğine yağ sürmüş olduk. Bununla birlikte rakibimiz 3 pozisyondan 2'sini değerlendirince maç kabus gibi üzerimize çöktü.''

Kocaman, ikinci yarıda yapmaları gereken şeyin oyunu merkezden kenarlara taşımak olduğunu belirterek, şöyle dedi:

''3. golü de yemememiz gerekiyordu. Maçta tutunacak tek şey 2. golü bulmaktı. 2. golü bulduktan sonra futbolcu arkadaşlarım maçı ne kadar istediklerini sahada gösterdiler. Üstün bir gayretle maçı kazanmasını bildik. Bundan sonra teknik bir açıklamaya gerek yok. Muazzam bir istek vardı, bu da sonuç verdi. 3-1 geriye düştüğümüz maçı tekrar kazanabilmek kolay değildi. Bütün arkadaşlarımı kutluyorum.''

Bir gazetecinin ligin ilk devresinde yaptığı açıklamaları hatırlatması üzerine Kocaman, ''Ben o zaman hakemler her zaman adalet dağıtsın demiştim. Hakem doğru penaltı görüyorsa, çalmalı. O gün ne söylediysem bugün de söylüyorum. Hakemlerin işi adalet dağıtmak, mesele bu kadar'' yanıtını verdi.

Kocaman, skor 3-1 olduktan sonra insanın kafasından bir çok şeyin geçtiğini belirterek, ''Bir taraftan umutların azaldığını da düşünüyorsunuz. Diğer taraftan çevirebileceğinizi de düşünüyorsunuz. Beklentiniz, istekli hali sonuca dönüştürecek bir kıvılcımın yaratılması. Bugün de bizi hayata döndüren ve şampiyonluğa götüren belki de burası oldu'' diye konuştu.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0