MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3273
EURO
35.0468
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kocaman: Üç puan çok önemliydi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, İstanbul Büyükşehir Belediyespor galibiyeti ve hakemi değerlendirdi.
28.11.2010 09:29

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, İstanbul Büyükşehir Belediyespor gibi iyi mücadele eden bir takım karşısında aldıkları 3 puanın çok önemli olduğunu söyledi.


Kocaman, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, bu akşamın en önemli olayının 3 puan almaları olduğunu vurgulayarak, ''Aldığımız 3 puan çok önemliydi. İlk yarının sonuna doğru giderken puan kaybımız fazla olmuştu. Son 3 maçla beraber Fenerbahçe'nin ortalamasını daha da yükseltmek istiyoruz'' dedi.
Karşılaşmada ilk 10-15 dakika hariç son derece istekli, zaman zaman da futbol kalitesi yüksek performans ortaya koyduklarını anlatan Kocaman, şöyle devam etti:

''Rakibimiz son 5 haftada 4 galibiyet, 1 beraberlik almış. Oturmuş bir kadro ve yüksek bir özgüvenle karşımıza çıktılar. Çok iyi, çok diri ne yaptığını bilen bir takım. Bu özgüvenle ilk 15 dakikalık periyot sahaya yerleşimleri bizden daha iyiydi. Sonra bu oyuna aynı oyunla karşılık verdik ve golü bulduk. Golden sonra da etkili olduk. İkinci yarının son 10 dakikası hafif sıkıntılıydı. Böylesine zor, dişli, etkili bir takımı iyi mücadele örneği vererek, geçmek mutluluk verici.''

-CRİSTİAN'IN PERFORMANSI-

Aykut Kocaman, geçen hafta taraftarların tepki gösterdiği Cristian'ın bu akşamki performansından övgüyle söz etti.

Brezilyalı futbolcunun çok iyi oynadığını ifade eden Kocaman, ''Cristian uzun zaman sonra esas futbolunu bugün gösterdi. Bu hepimiz için benim için de güzel bir durum. Devamını diliyorum'' dedi.

Kocaman, son 4 maçtır arka arkaya goller atan Alex'in de son derece iyi gittiğini, Brezilyalı oyuncunun da böyle devam etmesinin en büyük temennisi olduğunu kaydetti.

Karşılaşmayı gol yemeden tamamlamalarıyla ilgili olarak da Aykut Kocaman, antrenörler için gol atmak kadar yememenin de önemli olduğunu söyledi.

''Savunmanın sol tarafında problem mi var'' şeklindeki soru üzerine Aykut Kocaman, ''Büyük fotoğrafa baktığımda, takım savunmasında problem var. Zaman zaman sağ, zaman zaman sol tarafta sıkıntı oluyor'' dedi.

-HAKEM ÖZKAHYA'NIN ÜSLUBU-

Aykut Kocaman, maçtan sonra oyuncularının maçın hakemi Halis Özkahya'nın üslubundan şikayetçi olduklarını söyledi.

Soyunma odasında birkaç oyuncusundan hakemin üslubuyla ilgili şeyler duyduğunu anlatan Kocaman, ''İçerde birkaç oyuncudan duydum. Halis hoca çok genç. Oyuncular üzerinde otorite, oyunculara hakarete varan davranış ve tavırlarla olmaz, verilen kararların doğruluğuyla olur. Halis hoca bu konuda oyunculardan ve bizlerden gelen tepkileri dikkate alırsa faydalı olacağını düşünüyorum. Oyuncular üslubunun itici, hakaret vari olduğunu söyledi'' diye konuştu.

Aykut Kocaman, takımda ikinci penaltıcılarının Niang olduğunu da sözlerine ekledi.

Öte yandan Fenerbahçe, Süper Lig'in 15. haftasında Kardemir Karabükspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına yarın basına kapalı antrenmanla başlayacak.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0