MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5699
EURO
35.0032
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kocaman'ın şampiyonluk yorumu

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman'dan şampiyonluk yarışı için ortalık karıştıracak bir yorum.
02.05.2011 10:15

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında mutlak 3 puan almaları gereken bir maçta kazandıklarını belirterek, ''Son 3 haftaya bütün şansımızı, bütün benliğimizle taşımaya devam ediyoruz'' dedi.


Kocaman maçtan sonra düzenlenen basın toplantısına, ''1 Mayıs işçilerin ve çalışanların bayramı kutlu olsun'' sözleriyle başlayıp, karşılaşmayı şöyle değerlendirdi:

''Hem bizim hem rakibimiz için hedefe giden yolda akla başka sonuç gelmiyor. Bu tip maçlarda ihtiyacı olan takım golü bulmak için çaba gösterir. Farkı artırmak için biraz daha çaba gösterir. Elde ederse ne ala, edemediği takdirde koruma duygusu ön plana çıkar. Bugün aynen böyle oldu. Erken bir golle oyuna başladık. Farkı artırmak istedik. Bunu yapamadığımız anlardan itibaren, dönem itibarıyla ülkenin formda olan takımlarından birisine karşı bu kez maç biraz açılmaya başladı.

Özellikle 25. dakikalardan itibaren İstanbul Büyükşehir Belediyespor da maça ortak olmaya başladı. Sonuç itibarıyla mutlak ve mutlak kazanmak ihtiyacında olduğumuz maçı kazandık. Son 3 haftaya bütün şansımızı, bütün benliğimizle taşımaya devam ediyoruz.''

Kocaman, ''Maçların saha dışında bitirildiği söyleniyor. Trabzon'da bununla ilgili pankart açıldı. Boşuna emek harcıyoruz diye aklınızdan geçiyor mu'' şeklindeki soruya, ''Girmeyeceğim bu konuya. Girmek de istemiyorum. Trabzonspor da kazandı. Biz de kazandık. Kazana kazana gidiyoruz'' yanıtını erdi.

Aykut Kocaman, Barcelona'nın bir yetkilisinin maçı izlemesiyle ilgili düşünceleri sorulduğunda da ''Hiçbir bilgim yok. Gazetelerden takip ettim. Çok fazla ilgilendiğim bir konu da değil'' dedi.

''Bu futbolcular (Gökhan Gönül ve Andre Santos) Barcelona'da oynarlar mı'' sorusuna da Kocaman, ''Oyuncular için böyle bir yorum yaparsak yanlış anlaşılır. Bu futbolcular için sportif direktör olarak başladığım günkü gibi aynı şeyleri düşünüyorum. Fenerbahçe formasını taşıyan herkes en değerli oyuncudur'' diye yanıt verdi.

Kocaman, Lig TV'ye yaptığı açıklamada ise şampiyonluk yarışında Trabzonspor'un önünde bulunduklarını belirterek, ''3 maç kaldı. Avantajımızı sonuna kadar korumaya çalışacağız. Altını çiziyorum, yapabildiğimiz kadarıyla, çünkü başka etkenler de olabiliyor, bugünkü gücümüzü sonuna kadar sahaya yansıtacağız. Bunun sinyallerini veriyoruz. Sonucu 3 hafta sonra hep beraber göreceğiz'' ifadelerini kullandı.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0