MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.529
EURO
34.865
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kolot'tan bomba gibi açıklamalar

Kartal'ın eski futbol şube sorumlusu Kolot, Guti bitti sırada Raul var derken gündemdeki konular için bomba gibi açıklamalar yaptı...
14.07.2010 12:27

Beşiktaş'ın eski futbol şube sorumlusu Celalettin Kolot, siyah beyazlı kulüpten kendisine yapılan borç tebligatına tepki gösterirken, gündemle ilgili konularda önemli açıklamalar yaptı.

Celalettin Kolot, Beşiktaş'ın Guti'yi transfer ettiğini belirtirken, Raul'un da, eşinin ikna edilmesi durumunda, transfer edileceğini söyledi.

Kolot, Tello'nun takımda kalmasını savunurken, Beşiktaş, önlem almaz ise Adnan Sezgin, Tello'yu kaçırmaz. Galatasaray, bu futbolcuyu transfer edecektir" dedi.

Celalettin Kolot, Beşiktaş'ın Robinho'yu 2 yıllığına kiralamak için Manchester City'e 16 milyon sterlin önerdiğini belirtirken, Fenerbahçe'nin gündeminde olduğu iddia edilen Ibrahimovic'le ilgili önemli bir bilgi verdi.

BEŞİKTAŞ KÜÇÜK DÜŞÜRÜLMÜŞTÜR

Bana kulüpten borç tebligatı yapılıyor. Oysa ben başkan Demirören'le yaptığımız her işten sonra "borcumun ya da kulüpten alacağım yoktur" belgeleri imzaladım. Üstelik bütün otel, uçak, deplasman maliyetlerini kendi cebimden karşıladım. Ayrıca gittiğim ülkelerdeki masrafları, menajer masrafları da dahil, cebimden verdim. Tüm bunlara rağmen böyle bir borç çıkartmaları çok küçük düşürücü bir durum; ama burada Beşiktaş küçük düşmüştür ben değil.

İTİRAZ ETSEM ALACAKLI ÇIKARDIM

Buna rağmen çıkardıkları bu borcu ödedim; aslında itiraz etsem, alacaklı çıkardım. Eğer paraya ihtiyaçları varsa benden istesinler. Beşiktaş'a para da veririm. Başkanla Guti'nin transferini konuşurken bile bu konuyu açmadım. Benim için Guti'nin transferi daha önemli. Böyle ufak paralar için bu konuları gündeme getirmem. Bu olay küçük düşünen bazı yöneticilerden kaynaklanıyor. Ben de bu yöneticinin deplasman parası masraflarını incelemeye almayı planlıyorum.

GUTİ TRANSFERİ BİTTİ

Guti, transferi bitti. Ama imzalar atılmadan hiçbir transfer bitti sayılmaz. İş ıslak imzaya kaldı. Hatta Guti'nin yanında Raul alınırsa çok büyük sürpriz olmaz. Quresam, Guti ve Raul'la Beşiktaş, Avrupa Ligi'nde şampiyonluğa oynar.

RAUL SCHALKE'YE GİTMEZ, EŞİ İKNA EDİLİRSE BEŞİKTAŞ'A GELECEK

Raul'un Schalke'ye gideceğini sanmıyor. Teknik direktör Felix Magat, çok disiplinli, sert bir antrenördür. Raul oraya gitmek istemez. Bence Beşiktaş'ı tercih eder. Guti ve Raul'un Beşiktaş'a yıllık maliyetleri 5 milyon dolar civarında olacak.

Raul, konusundaki tek engel, eşi... Eşi ikna edilirse Raul da Beşiktaş'a gelir. A Milli Takımımız'da çalışan antrenör arkadaşlarımızla da konuştum. Bu iki isimle Beşiktaş çok büyük iş bitirir diyorlar. Raul, Guti ve Quearesma Beşiktaş için çok büyük bir sınıf atlama aşaması.

BEŞİKTAŞ, ROBİNHO'YU KİRALAMAK İÇİN 16 MİLYON STERLİN TEKLİF ETTİ

Beşiktaş, Robinho'yu 2 yıllığına kiralamak için M.City'e 16 milyon sterlin teklif etti. Yanlış bir bilgi ortaya atıldı. Beşiktaş'ın bonservis için bu parayı ortaya koyduğu iddia edildi; ama yanlış. Beşiktaş, bu parayı satın almak için değil, kiralamak için teklif etti. Manchester City, bu teklifi kabul etmedi.

ADNAN SEZGİN TELLO'YU ALABİLİR

Tello, kesinlikle Beşiktaş'ta kalmalı. Galatasaray, Tello'yu gündemine almışsa, bırakmaz. Beşiktaş, "Galatasaray'a gidemezsin" diye bir şart koymazsa, Adnan Sezgin, Tello'yu muhakkak transfer eder. Galatasaray açısından son derece rasyonel bir transfer olur.

Mido, Türkiye'den bir takım bana red edilemeyecek bir teklif sundu diyorsa bu takım Trabzonspor'dur.

DEL BOSQUE'NİN GÖNDERİLMESİNDE DRAMATİK OLAYLAR YAŞANDI

Del Bosque, çok beyefendi ve babacan bir teknik adamdır. Bu özelliğiyle İspanya'da başarılı oldu. Beşiktaş'tan kötü bir şekilde gönderildi. 10 milyon euro paramız gitti. O dönemde içimi burkan bir olay oldu. Engelli olan çocuğunun okulunu bitirmesi bile beklenmeden Beşiktaş, Del Bosque'nin gitmesini istedi. Oysa sezon sonuna kadar sabredilseydi Beşiktaş kazanırdı. Bir saat boyunca İspanya'nın şampiyonluğunu izlerken hep bunları düşündüm çok üzüldüm.

IBRAHİMOVİC TÜRKİYE'YE GELEBİLİR Mİ?

Fenerbahçe büyük bir transfer yapabilir. Şu anda Avrupa Kulüpleri bonservis ücretlerini inanılamayacak ölçüde düşürdü. Ekonomik kriz nedeniyle 1 yıl önce 100 milyon euroya alamayacağınız futbolcuları bugün 18-20 milyon euroya alabilirsiniz. Barcelona, İbrahimoviç'i satmayı planlıyor. Kendisi 9-10 milyon euro net para alıyor.

-Radyospor-

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0