MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3719
EURO
34.9559
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Komşu'nun rakibi Japonya

Yunanistan karşısındaki tek maçını kazanan Japonya, Avrupa ülkeleri milli takımları ile yaptığı 7 maçın 2'sinde galip geldi, 3'ünde mağlup oldu.
18.06.2014 17:53

Japonya ile Yunanistan yarın  yapacakları 2014 Dünya Kupası C Grubu maçıyla tarihlerinde ikinci kez karşı  karşıya gelecek.
 
Natal kentindeki 39 bin 971 kişi kapasiteli Das Dunas Stadı'nda  oynanacak karşılaşma, yarını cumaya bağlayan gece TSİ 01.00'de başlayacak. Maçı  El Salvadorlu hakem Joel Aguilarei yönetecek.
 
Aguilarei'nin yardımcılıklarını aynı ülkeden William Torres ve Juan  Zumba yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemliğini ise Tahitili Norbert Huata  üstlenecek.
 
İlk maçlarını kaybettiler 
 
Yunanistan ve Japonya, C Grubu'nda oynadıkları ilk maçları kaybetti. Yunanistan, Kolombiya karşısında 3-0, Japonya ise Fildişi Sahili  karşısında 2-1 mağlup oldu.
 
Tek maçı Japonya kazandı 
 
İki takım arasında 2005 yılında oynanan tek karşılaşmayı Japonya tek  golle kazandı. Almanya'da düzenlenen FIFA Konfederasyonlar Kupası'nda 19 Haziran  2005'te yapılan karşılaşmada, Japonya Masashi Oguro'nun 76. dakikada attığı golle  Yunanistan karşısında sahadan 1-0 galip ayrıldı.
 
Japonlar 8. kez Avrupa takımlarına karşı 

 
Japonya, dünya kupaları tarihinde Avrupa milli takımlarıyla bugüne dek  7 maç yaptı. Geride kalan 7 maçta 2 kez sahadan galip ayrılan Japonya, 2 beraberlik  alıp, 3 kez de mağlup oldu. Dünya kupalarında galibiyetlerini Danimarka ve Rusya karşısında alan Japonlar, Belçika ve Hırvatistan ile berabere kalıp, Türkiye, Hollanda ve  Hırvatistan'a yenildi.
 
Yunanistan ise dünya kupalarında ilk kez bir Asya ülkesinin milli takımıyla karşılaşacak. 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0