MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5859
EURO
34.6982
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Konya, Schuster'e 1960 gönderdi

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster'in "1960'ların futbolunu oynadığı" eleştirisine maruz kalan Konyaspor'dan, Alman hocaya gönderme!
25.11.2010 00:24

Konyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Cengiz Yönet, Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster'in, ''Buraya geldiğimde rakiplerden 1960'ların futbolunu beklemiyordum. 2010'da böyle futbol oynanması beni de şaşırtıyor'' sözlerine göndermede bulunarak, ''1960'lı yılların futbolunu oynayarak Kasımpaşa'yı yeneceğimize inanıyoruz'' dedi.

Yönet, yaptığı açıklamada, Kasımpaşa maçına Beşiktaş deplasmanında alınan 1 puanın verdiği moralle hazırlandıklarını belirtti. Bu konuda takıma güvenlerinin tam olduğunu ifade eden Yönet, ligde her maçın zor olduğunu, oynanmadan kazanılmadığının alınan sonuçlarla görüldüğünü belirtti.

Takımlarının ortaya koyduğu mücadelenin karşılığını sonuç olarak almaya başladığını kaydeden Yönet, şöyle devam etti:
''Beşiktaş deplasmanından alınan 1 puan moral motivasyon anlamında çok iyi geldi. Her geçen gün iyiye doğru gidiyoruz. Şimdi önümüzde kendi sahamızda oynayacağımız ve çıkış yakalamak adına büyük önem verdiğimiz bir Kasımpaşa maçı var. Bu maçı kazanmalıyız ki hem Beşiktaş karşısında aldığımız beraberlik anlam kazansın hem de alt sıralardan kurtulma adına büyük bir hamle yapalım. Biz yönetim kurulu olarak teknik heyet ve oyuncularımıza güveniyoruz. 1960'lı yılların futbolunu oynayarak Kasımpaşa'yı yeneceğimize inanıyoruz. Kasımpaşa engelini kayıpsız geçerek yolumuza sağlam ve emin adımlarla ilerleyeceğiz.''

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, 2-2 berabere sonuçlanan Konyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, Konyaspor'un oynadığı futbolu da eleştirerek, ''Buraya geldiğimde rakiplerden 1960'ların futbolunu beklemiyordum. 2010'da böyle futbol oynanması beni de şaşırtıyor'' demişti.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0