MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3373
EURO
34.9482
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

'Krizmann'

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nin ilk maçında evinde ağırladığı Atletico Madrid'e, Griezmann'ın kaydettiği iki golle mağlup oldu.
15.09.2015 23:53

Devler Ligi'nde oynadığı son 5 maçı da kaybeden Galatasaray, Türk Telekom Arena'da konuk ettiği Atletico Madrid'e de 2-0 mağlup oldu ve Devler Ligi'ndeki mağlubiyet serisinin 6 maça çıkmasına engel olamadı.

Aslan, özellikle ilk yarıda oldukça etkisiz bir oyun sergilerken, ikinci yarıdaki kıpırdanması ise puan ya da galibiyet için yeterli olmadı.

Türk Telekom Arena tribünlerinde ise son 10 dakikada 'yönetim istifa' sesleri vardı...

Konuk ekip Atletico Madrid, maça kontrollü başlamasına rağmen ilk tehlikeli atağında golü buldu. 18. dakikada sağ kanattan Juanfran ortaladı, Antoine Griezmann da ceza sahasında yerden vurdu ve Atletico Madrid'i 1-0 öne geçirdi.

Galatasaray, golün şokunu üzerinden atamadan ikinci golü de ağlarında gördü. Koke'nin ortasında Godin iyi yükselip kale sahasına indirdi. Orada boş durumda topla buluşan Griezmann, kendisinin ve Atletico Madrid'in ikinci golünü 25. dakikada Galatasaray ağlarına gönderdi.

Devrenin sonun dakikalarında ise Sarı-kırmızılı temsilcimiz gole yaklaştı. Sneijder'in kullandığı köşe vuruşuna arka direkte iyi yükselen Jason Denayer, kafa vuruşunu yaptı ancak top az farkla auta gitti. Soyunma odasına da konuk takım Atletico Madrid'in 2-0'lık üstünlüğüyle gidildi.

Galatasaray, devre sonunda yakaladığı tempoyu, ikinci yarıya da taşımayı başardı. 51. dakikada Sneijder ve Denayer'in sağ kanattaki pas organizasyonu sonrası Denayer, yerden ortaladı. Ceza sahası içindeki Podolski gelişine sert vurdu ancak bu top da direğin hemen yanından auta gitti.

Atletico Madrid ise Galatasaray'ın bu baskısı karşısında kontra ataklarla etkili olmaya çalıştı. 57'de hızlı gelişen Atletico Madrid atağında Jackson Martinez, müsait durumdaki Griezmann'a vermek yerine kaleyi denedi ancak bu şut Muslera'da kaldı.

Galatasaray, bu dakikadan sonra Umut Bulut'un kafa vuruşlarıyla tehlikeli olurken, üst üste kullanılan köşe vuruşlarından ise gol çıkmadı.

Atletico Madrid, 86. dakikada 3 gole çok yaklaştı. Savunmanın arkasına sarkan iki golün sahibi Griezmann, Fernando Torres'e vermedi ve kaleyi denedi ancak burada da Muslera başarılıydı.

Kalan bölümde gol olmayınca Sarı-kırmızılılar, sahadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrıldı ve Şampiyonlar Ligi'nde C Grubu'na kötü bir başlangıç yaptı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0