MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.4575
EURO
34.7559
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KRUSE; “10 NUMARA BANA NASİP OLDU”

Fenerbahçe’nin 3 yıllığına renklerine kattığı Alman milli futbolcu Max Kruse, gerçekleştirilen imza töreninin ardından Fenerbahçe Televizyonu'nun sorularını yanıtladı.
Fenerbahçe'nin yeni transferi Max Kruse, 3 yıllık imza sonrasında FB TV'ye açıklamalarda bulundu. Sarı lacivertli ekipte 10 numaralı formayı giyecek olan 31 yaşındaki Alman oyuncu, "Umarım ki bu kulübün çok önemli parçası olurum ve büyük başarılara imza atarım." dedi.

Verdiği en doğru kararın Fenerbahçe'ye gelmek olduğunu dile getiren Max Kruse, sarı lacivertli camianın hem Avrupa çapında hem de Türkiye'nin en büyük kulübü olduğuna vurgu yaptı.

Sözlerine ilk izlenimlerini paylaşarak başlayan Max Kruse, kendisini harika hissettiğini ve Şükrü Saracoğlu'ndaki atmosferin kendisini heyecanlandırdığını şu şekilde ifade etti:

“UMARIM İLK GOLÜMÜ ERKEN ATABİLİRİM”
“Kendimi harika hissediyorum. İlk izlenimimin çok olumlu olduğunu söyleyebilirim. İlk hedefim formamıza 4. yıldızı kazandırmak. Stadı ilk defa gezdim ve burada olmak, bu harika atmosferi hissedebilmek inanılmazdı. Çok heyecanlı olduğumu söyleyebilirim. Umarım ilk golümü çok erken atarım. Stadı gezdim fakat taraftarın doldurduğu stadı görmek için sabırsızlanıyorum.”

“10 NUMARA BANA NASİP OLDU”

 

 
“Geçen seneden çok daha iyi bir sene olacağını ümit ediyorum. Böylesine harika bir kulüp, camia ve takım çok daha iyi yerlere gitmeyi ve çok daha büyük başarılar kazanmayı hak ediyor. Birçok efsanenin Fenerbahçe'de 10 numarayı taşıdığını biliyorum ve bunu taşımak bana da nasip oldu. Hem benim için hem de kulüp için 10 numara çok çok önemli. Umarım ki bu kulübün çok önemli parçası olurum ve büyük başarılara imza atarım.”
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0