MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3171
EURO
35.0505
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

"KURTLU ELMA DAHA SAĞLIKLI"

Prof. Dr. Canan Karatay sağlık açısından yaptığı açıklamalarla gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak yaptığı ezber bozan açıklaması ile yine şaşırttı. Karatay yemekten sonra çay içenleri işte bu sözlerle uyardı.

Kalp ve İç Hastalıkları  Prof. Dr. Canan Karatay, şeker bağımlığına değinerek sağlık açısından gün içerisinde neler tüketilmesi gerektiğini söyledi.

Yapılan bazı alışkanlıkların ise sağlığı olumsuz etkilediğinin altını çizen Karatay, sık sık tüketilen çaya şeker yerine tereyağı konularak içilmesi gerektiğini vurguladı.

Şekerin vücudun direncini olumsuz etkilediğinin altını çizerek, vücudun şeker ihtiyacını meyvelerden karşılanması gerektiğini belirtti. 

"KURTLU ELMA DAHA SAĞLIKLI"

Meyve ve sebzelerin organik olmasını söyleyen Karatay, elmanın kurtlu olması hiçbir tarım ilacına maruz kalmadığını göstergesi olduğunu bu yüzden bu elmaların daha sağlıklı olduğuna dikkat çekti. 

Karatay, demir maddesinin vücut için önemli olduğunu yemek sonrasında çay tüketildiğinde bu maddenin etkisinin azladığını bunun yerine maden suyu içilmesi gerektiğini hatırlattı.

Daha önceki açıklamasının altını çizen Karatay tuzun vücut için olmazsa olmaz olduğunu içilen suya bile tuz konulması gerektiğini belirtti. Ayrıca en sağlıklı kahvenin Türk kahvesi olduğunu da açıkladı. 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0