MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3145
EURO
35.0998
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lady Gaga Türkiye'ye gelmek istiyor

Son dönemde sahnede yaptığı çılgınlıklarla adından sıkça söz edilen Lady Gaga, 'Türkiye'ye gelmek isterim' diyor.
03.05.2011 14:31

Geçtiğimiz ay 24'üncü yılını kutlayan müzik dergisi Blue Jean, her yaptığı olay olan çılgın şarkıcı Lady Gaga ile Los Angeles'ta buluştu. Gaga, röportajda eşcinsel haklarından evlilik hakkındaki düşüncelerine kadar birçok konuda konuştu. İşte o röportajın öne çıkan bölümleri...

O TİP BÖLGELER ALDATICI OLUYOR

Batı kültüründeki başarını anlamak tabii ki kolay, peki daha geleneksel ve tutucu ülkelerdeki popülariteni nasıl açıklıyorsun? Mesela Türkiye'deki Lady Gaga fanatikleri saplantı halinde seni Türkiye'de görmek istiyor. Bu arada gelmeyi düşünür müsün Türkiye'ye?

- Tabii ki Türkiye'ye gelmeyi çok isterim. Çoğu zaman o tip bölgeler aldatıcı oluyor. Geleneksel bölgelerin beni ve müziğimi kabullenmesinin zor olduğunu düşünebilirsiniz ama aslında tam tersi. Bu tür yerlerdeki seyircilerim daha coşkulu ve daha gürültülü oluyorlar. İlk Amerika turnem sırasında bana 'Büyük şehirlerde çok başarılı olacaksın ama daha ufak yerlere gittiğinde nasıl olacak acaba?' demişlerdi. İşin gerçeği, bütün kostümlü, yaldızlı süper-fanatikler Orta Amerika'dan çıkıyor. Hepsi parçalarımın sözlerini biliyorlar. Şiirlerle ve kendi yaptıkları kocaman kanvaslarla konserlere geliyorlar. Dünyanın dört bir yanında çok yetenekli hayranlarım var ve onların ne sakladıklarını asla bilemezsiniz.

LİSEDE BENİMLE DALGA GEÇERLERDİ

Belki de onların adına konuşuyorsun, onların söyleyemediklerini söylüyorsun...

- Birçok yönden ben hep öyleydim ve hâlâ öyleyim. Lisede hep mazlumdum ve benimle dalga geçerlerdi. Şimdiki hayatıma geçiş sırasında yaşadıklarım benim kaderimdi sanırım, çünkü bir gün kalabalığa baktım ve kendim gibi bir sürü genç gördüm. İnsan kendi müziğine ilgi gösteren kişilere bakarak kendisi hakkında çok şey öğreniyor. Ve ben de kendimi onlarda görüyorum. Hayranlarıma hizmet etmek, bir nevi hayatımın amacı oldu. Gerçekten hayranlarıma tapıyorum.

YÜZÜK, KİLİSE, NEDİMELER VE ÇİÇEK İSTİYORUM

Eşcinsel evlilikler hakkında ne düşünüyorsun? Kabul edilmesi senin için ne kadar önemli?

- Benim için çok önemli. Bir insanın diğerinden daha az önemli olmasını sağlayan herhangi bir yasa, yanlış bir yasadır. Eşitlik herkes için olmalı, sadece bir tip insan için değil.

Evlilik kurumuna inanıyor musun?

- Evet, tatlım. Ben İtalyan'ım. Bir yüzük, kilise, nedimeler ve çiçekler istiyorum. Ben çok gelenekselim. Bir gün evlenmek istiyorum. Ama bu konu evlilikle ilgili değil... Burada oturup evliliğin kutsallığından bahsedebilirim ama şu an politik anlamda evlilikten bahsediyorum. Devletin bir insanın birlikteliğini tanırken diğerininkini tanımaması yanlış bence.

ŞARKI YAZMA 15 DAKİKALIK BİR İSTİFRA

En iyi ne zaman şarkı yazarsın? Sabah, akşam? Bunun için özel çevre koşulları gerekiyor mu?

- Şarkı yazma sürecim, 15 dakikalık bir istifra gibi. 15 dakika boyunca zihinsel ve sözel bir kusma hali. Fikirler, sesler, sözler...

MÜKEMMELLİKTEN NEFRET EDERİM

Sana mükemmeliyetçi denilebilir mi?

- Hayır, ben mükemmeliyetçi değilim. Aslında mükemmellikten nefret ederim. Bence kusurlar gerçekten çok güzeldir.

Hürriyet

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0