MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5199
EURO
34.8
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lindegaard bombası!

Kaleci arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Manchester United'ın kapısını Victor Valdes'ten sonra Andres Lindegaard için de çaldı.
24.08.2015 10:44

Cenk Gönen'in takımdan ayrılmak istemesi Beşiktaş'ta yeni bir kaleci transferini gündeme getirirken, gözler, Manchester United'lı Anders Lindegaard'a çevrildi.

Viktor Valdes'ten düzelmeyen sakatlığı nedeniyle vazgeçen siyah-beyazlıların, bu kez İspanyol kalecinin takım arkadaşı Lindegaard'a yöneldiği kaydedildi. Siyah-beyazlıların Danimarkalı file bekçisi için Manchester United'in kapısını çalarak nabız yokladığı bildirildi.

Başkan Fikret Orman ve ekibinin, İngiliz kulübünün makul bir fiyat istemesi halinde Lindegaard'ı bonservisi ile birlikte almayı planladığı, aksi bir durumda kiralama formülünün devreye sokulacağı belirtildi.

Lindegaard'ın Manchester United'da 4. kaleci konumuna düşmesi nedeniyle bu transferin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğu ifade edildi. Konunun birkaç gün içinde netlik kazanması bekleniyor.

KİMDİR?

Manchester United'ın 31 yaşındaki kalecisi Enders Lindegaard, cepheden başarılı kurtarışlarıyla tanınıyor. Danimarka Milli Takımı'nın kalesini de koruyan 1.93 metre boyundaki tecrübeli eldiven, yan toplarda zaman zaman sorun yaşayabiliyor.

Lindegaard'ın en büyük handikapı ise 5 yılda sadece 19 kez Premier Lig'de maça çıkması.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0