MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5699
EURO
35.0032
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

LIVERPOOL , BARCA'YA FUTBOL ÖĞRETTİ

Barcelona'yı konuk eden Liverpool rakibini 4-0 yenerek tarih yazdı. İngiliz ekibi 4-0'lık sonuçla Şampiyonlar Ligi finaline yükselen ilk takım oldu.
UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Liverpool, sahasında Barcelona’yı 4-0 yenerek finale yükseldi. Anfield Stadı’nda oynanan ve FIFA kokartlı Türk hakem Cüneyt Çakır’ın yönettiği yarı final rövanş karşılaşmasında, İngiltere temsilcisi Liverpool ile İspanya ekibi Barcelona karşılaştı.

Mücadeleye hızlı başlayan ev sahibi Liverpool, 7. dakikada Divock Origi’nin attığı golle 1-0 öne geçti ve ilk yarıyı bu skorla önde bitirdi.

İkinci devrede etkili performans sergilemeye devam eden Liverpool, 54 ve 56. dakikalarda Georginio Wijnaldum’un kaydettiği gollerle durumu 3-0’a getirdi.

Karşılaşmanın 79. dakikasında ilginç bir gole imza atan Liverpool, farkı 4’e çıkardı. Trent Alexander Arnold, kullandığı köşe vuruşunda topu Barcelona savunmasının beklemediği anda hızlı bir şekilde ceza sahasına gönderdi. Kale sahası önünde boş durumdaki Origi, yaptığı vuruşla topu ağlara gönderdi ve skor 4-0’a geldi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0