MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3735
EURO
35.0075
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lugano, Kocaman bir kesik yedi

Kocaman, İBB maçında cezası biten Lugano'yu, kadro dışında bıraktı. Bunda hafif sakatlığının da etkisi var ancak asıl neden başka.
27.11.2010 11:17

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, İstanbul BŞB maçında cezası biten Uruguaylı stoperi, 18 kişilik kadronun dışında bıraktı. Bunda hafif sakatlığının da etkisi var ancak asıl neden başka.

F.Bahçe'nin Eskişehirspor ile oynadığı karşılaşmada Lugano çok gereksiz bir biçimde kırmızı kart görmüş ve takımını 10 kişi bırakmıştı. Bu kırmızı kart nedeniyle 3 maç ceza alan Lugano için bu bir dönüm noktası olabilir. Kocaman, Lugano’ya tepkili. İstanbul BŞB karşılaşmasında cezası biten Uruguaylı, 18 kişilik kadroya alınmadı. Bunda hafif sakatlığının da etkisi var ancak gerçek neden Kocaman’ın Lugano’ya karşı kızgınlığı. Bu süreçte Lugano kendi adına çok şey kaybetti. Neler kaybetti gelin bakalım.

3 maç ceza aldı paradan oldu

Lugano 3 maç ceza alarak maç başına alacağı parayı (toplam 75 bin Euro) alamadığı gibi yönetimden 50 bin dolar  da ceza yedi. Bu ceza kırmızı kartlara verilen en üst limitti. Cimriliği ile bilinen Lugano’yu aldığı cezadan çok kaybettiği maç başı primler üzmüş olmalı. Bugünkü maçla birlikte kaybı, maç başına 100 bin Euro ve 50 bin dolar olacak. Bir daha böyle bir hata yapar mı? Sanmıyorum…

Yönetim cezaya itiraz etmedi

Fenerbahçe yönetimi beklenenin aksine Lugano’nun cezasına itiraz etmedi. Sarı lacivertliler kendi web sitelerinden Lugano’nun aleyhine konuşan Sezer’e sert tepki gösterdiler ancak gelen 3 maçlık cezaya itiraz etmediler. Bu da aslında Lugano’nun cezasını haklı bulduklarının göstergesiydi.

Formayı Bekir hak ediyor

3 maçlık cezası devam ederken Uruguay Milli Takımı’na giden ve buradan sakat dönen Lugano iyileşmesinin ardından çarşamba ve perşembe günü yapılan antrenmanlara ayağındaki sakatlığı bahane göstererek katılmadı. 

Dün gece ise sadece düz koşu yaptı. Uruguaylı’nın üst üste gelen bu sorunları Kocaman’ı da bezdirdi ve haklı olarak İstanbul BŞB ile oynanacak karşılaşmanın 18 kişilik kadrosuna Lugano’yu almadı. 

Çünkü Aykut Kocaman görev verdiği Bekir’in performansından memnun ve formayı Bekir’in hak ettiğini düşünüyor. Kocaman ayrıca burada hak edene formayı vererek tüm futbolcularına da mesaj veriyor. Kimsenin takımdaki yeri garanti değil…

BU REKABET İŞE YARAR

Aurelio’dan sonra F.Bah-çe’de ön liberoya kim geldiyse uyum sorunu yaşadı. Baroni mesela. Aykut Kocaman göreve başladığı ilk günlerde ona çok inanmıştı. Ama o da bir takım sorunların altını çiziyor. Santos’la ilgili de sıkıntı yok değil. Brezilya milli forması ile ortaya koyduğu futbol ile F.Bahçe’deki performansı ortada.  Peki F.Bahçe bu iki oyuncuyu kadrosunda barındırarak ciddi bir gelecek planlaması yapabilir mi? Bana göre hayır. Corinthians Baroni’yi tekrar istiyor, Sao Paulo da oldukça ciddi. F.Bahçe’nin yapacağı bu iki ezeli rakibin zaaflarını kullanmak olur. Santos’un adı da Barcelona, Real Madrid gibi dünya devleri ile anılıyor.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0