MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5699
EURO
35.0032
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MAÇ GECESİ UYUŞTURUCU KULLANDIM

Galatasaray'a transfer olduğunda hem ücreti ardından da golleriyle adından söz ettiren Mario Jardel, sarı-kırmızılı takımdan ayrılmasına neden olan eski eşi Karen'in ardından düştüğü uyuşturucu batağıyla nasıl tanıştığını ardında da nasıl kurtulduğunu anl
Galatasaray’ın eski oyuncusu, tek sezonda hem Türk futbolunda hem de sarı-kırmızılı taraftarların aklında attığı gollerle yer edinen Jardel, hayatında yaşadığı çöküntünün en büyük sebebi olan uyuşturucu bağımlılığı hakkında konuştu.

Brezilya’da bir Youtube kanalında konuşan eski golcü, Porto’da tanındıktan sonra Galatasaray’a rekor ücretle transfer olmuştu. O dönem eşi olan ve 7 yıl beraberliği süren Karen Jardel’in İstanbul’da istediği hayatı yaşamaması nedeniyle Portekiz’e dönüşüyle hem psikolojik olarak hem de form olarak kötü günler geçirmişti.

Galatasaray’ın Sporting’e yolladığı Jardel, çok sevdiği Karen ile 2002’de ayrılıktan sonra adeta kara günler yaşadı! Evliliğinin bitmesinin ardından psikoloji tedavi gören Jardel, girdiği ortamlarda tanıştığı insanların kendisini kandırmasıyla uyuşturucu batağına saplandığını anlattı.

“BOŞLUKTAN DOLAYI KULLANDIM”

“Avrupa’da oynadığım dönem merak ettiğim için kullandım” diyen eski Galatasaraylı oyuncu, “Bazı insanlarla tanıştım ve bana teklif ettiler. Boşluktan dolayı kullandım” ifadeleriyle bağımlılığın başlangıcını özetliyor.

Hafta sonu oynanan maçlardaki doping testinde uyuşturucu maddeyle yakalanmamak için maçların sonunda uyuşturucu kullandığını söyleyen Jardel, sezon bittikten sonra ise tatilde düzenli olarak kullanmaya başladığını belirtiyor.

“HAYATIM ARKADAŞIM UYUŞTURUCU OLDU”

Jardel, çevresinin kendisini kötü etkilediğini söyleyerek, “Futbolcuların problemlerinden birisi. Çok paranız olduğu için etrafınızda çok kişi var. Yalancı dostluklar ve paranın cazibesiyle kötü insanların önerdiği şeyi merak edip kullanıyorsunuz” ifadelerini kullandı. İlk eşi Karen ile boşandıktan sonra “Hayat arkadaşım uyuşturucu oldu” sözüyle bile Jardel, büyük bir kariyerin nasıl Kıbrıs’tan Bulgaristan’a, Avustralya’dan Brezilya’nın alt liglerine düştüğünü özetliyordu.

Kendisini uyuşturucu maddeden tamamen arındırdığını açıklayan ve şu anki eşinin bunda büyük emeği olduğunu belirten Jardel, “Karım hep yanımda oldu ve destek verdi. En olağan ve basit davetlerde bile yanımda geldi. Çünkü bazı davetler ya da partilerde yeniden içme olasılığınız çok yüksek. Şimdi çocuklarıma iyi bir baba olmak ve bu maddeleri kullanan gençlere yardım etmek istiyorum” diye konuştu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0