MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3666
EURO
35.0423
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Maçlara İspanyol ve Norveçli hakem

Avrupa'da mücadele eden takımlarımızdan Beşiktaş ve Trabzonspor'un oynacakları maçları yönetecek hakemler belli oldu.
31.10.2011 16:27

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Trabzonspor ile Rusya'nın CSKA Moskova takımları arasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapılacak karşılaşmanın ve Beşiktaş'ın, Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımıyla yapacağı UEFA Avrupa Ligi E Grubu 4. maçının hakemleri belirlendi

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, 21.45'te başlayacak karşılaşmayı İspanya Futbol Federasyonu'ndan Alberto Undiano Mallenco yönetecek.

Mallenco'nun yardımcılıklarını Fermin Martinez Ibanez ile Juan Carlos Yuste Jimenez yapacak. İlave yardımcı hakemlik görevini Fernando Teixeira Vitienes ve Cesar Muniz Fernandez'in yapacağı müsabakanın dördüncü hakemi ise Ignacio Iglesias Villanueva oldu.

Beşiktaş maçı Tommy Skjerven'in

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Fiyapı İnönü Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı, Norveç Futbol Federasyonu'ndan Tommy Skjerven yönetecek. www.ekonomiajandasi.net in haberine göre Skjerven'in yardımcılıklarını Steinar Holvik ile Geir Age Masovn Holen yapacak. Brage Sandmoen ile Anders Johansen'in ilave yardımcı hakem olarak görev yapacağı müsabakanın dördüncü hakemi ise Trond Ivar Dovle oldu.

www.GolKartalGol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0