MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.529
EURO
34.865
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Mancini, 3 yıldızın biletini kesti

Fenerbahçe karşısında 14 yıldan bu yana değişmeyen sonuçla sahadan ayrılan Galatasaray'da sular durulmuyor. Teknik Direktör Roberto Mancini, takımla ilgili raporunu yönetime sundu.
13.11.2013 11:15

Hafta sonu oynanan Fenerbahçe derbisinde, 14 yıllık değişmeyen sonuçla sahadan ayrılan Galatasaray'da fatura 3 yıldız oyuncuya kesildi. Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, takımla ilgili raporunu yönetime sundu.

Sezon ortasında Galatasaray'ın başına gelen İtalyan teknik direktör Roberto Mancini'nin, ocak ayında takıma 3 yabancı oyuncu transferi birden istediği öğrenildi. Teknik adamın, Nordin Amrabat, Albert Riera ve Dany Nounkeu'yi gözden çıkardığı belirtiliyor. Mancini, bu oyuncuların yerine bir sol bek, iki de orta saha oyuncusu istedi. İtalyan teknik adamın, bazı yerli oyuncuları da gönderek yeni isimlerin alınmasını talep edeceği belirtiliyor.

Mancini'nin raporunu sadece bu yıl için değil, gelecek sezonun iskeletini de oluşturabilmek için yazdığı belirtilirken, İtalyan teknik adamın, takımın yerli oyuncu kadrosundan da hiç memnun olmadığı ve köklü değişikliklere hazırlandığı ifade edildi.

Süper Lig'deki kaliteli Türk futbolcuların peşine düşen Mancini, en az 3 yerli oyuncu da transfer etmek istiyor.
Bu sezon form düşüklüğü yaşayan orta sahanın beyni Selçuk İnan'ın yanı sıra, kendini toparlayamayan Engin Baytar'ı uyaracak olan Mancini, istediği verimi alamadığı Ceyhun Gülselam ve Aydın Yılmaz'ın da dikkatini çekecek.

İtalyan hoca, Emre Çolak, Sabri Sarıoğlu, Yekta Kurtuluş ve Hakan Balta gibi isimleri de göz hapsinde tutacak. Ocak ayına kadar bekleneni veremeyen oyuncular ise takımdan gönderilecek.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0