MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3332
EURO
35.1703
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Mario Gomez: Kalırım başkan!

Beşiktaş camiasının merakla beklediği Mario Gomez transferinde yaşanan son gelişme ortaya çıktı.
04.06.2016 13:45
Alman yıldız Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ı arayıp geleceği ile ilgili konuştu. Süper Mario, “Başkanım, yeni sezonda da kalmak istiyorum. Ancak Şampiyonlar Ligi için konulan hedef ve kadro tercihlerini bilmek istiyorum. Sadece sizden bunları duymak yeterli olacak..”dedi.

Orman: UEFA kupası gelecek

Başkan Fikret Orman ise, “Şampiyonlar Ligini kazanacağız diyecek halim yok!.. Fakat bu ligde en azından yarı final oynayabiliriz. Öncelikli hedefimiz bu olmakta birlikte, Sevilla’nın yaptığını pekala yapabiliriz. UEFA kupasını bu sezon kaldıracak kadro kuruyoruz. Euro 2016 bütün takımları olduğu gibi, bizi de transferde ağır hareket etmemizi gerektirir hale getirdi. Gidenlerin yerine çok daha iyi takviyeler olacak. Aramıza çok kaliteli isimler gelecek.. Seni de bu takımın parçası olarak görmek istiyorum” karşılığını verdi.

Kalıyorum Başkan

Bu konuşmadan çok etkimenden Gomez, “Takımda kalacağım Başkan. Finaller sonrası umarım kupayı da kazanmış biri olarak sözleşme uzatırız. Beşiktaş ve Türkiye’den yana en küçük sorun yok ve çok mutluyum” dedi.
 
İSTANBUL HABER AJANSI
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0