MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3365
EURO
35.1002
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Mario Gomez korkuttu

Siyah-Beyazlılar'ın Osmanlıspor'la oynadığı hazırlık maçında yüksek ateş problemi bulunması sebebiyle oynayamayan Mario Gomez'den müjdeli haber geldi. Son 2 gündür yoğun tedavi gören Alman yıldız, takımının dün yapılan antrenmanının tamamında yer aldı.
12.10.2015 09:10
Milli maçlar sebebiyle Süper Lig’e verilen arayı Antalya’da geçiren Siyah-Beyazlılar, dün Shakhtar Donetsk’le yapmayı planladıkları hazırlık maçının, Ankara’daki terör olayı sebebiyle iptal edilmesi sebebiyle günü antrenman yaparak geçirdi.

Teknik direktör Şenol Güneş önderliğinde  sabah saatlerinde konakladıkları otelin sahasında basına kapalı olarak çalışan Beşiktaş’ın yıldızları; 1,5 saat süren idmanda kondisyon ağırlıklı bir antrenman gerçekleştirdi. Güne ısınma koşularıyla başlayan futbolcular; dar alanda oyun ve kontrol pas idmanı sonrasında yarım sahada çift kale maç ve şut çalışması yaptı. Antrenmanda Mario Gomez sevinci yaşandı. 3 günlük iznini Almanya’da geçiren ve takım kafilesiyle beraber İstanbul’dan Antalya’ya geldikten sonra iklim değişimi sebebiyle rahatsızlanan Mario Gomez, dünkü idmanda yer aldı. Osmanlıspor mücadelesinde yüksek ateş problemi sebebiyle görev alamayan tecrübeli futbolcu, sağlık ekibinin yoğun tedavi sürecinin ardından sorununu atlattı. 30 yaşındaki oyuncu, idman sırasında durgun bir görüntü sergilese de takımına geri dönmesi, teknik direktör Şenol Güneş’i sevindirdi. 

Milliler yer almadı

Dünkü idmana; milli takımlarda bulunan; Gökhan, Oğuzhan, Olcay, Cenk, Ersan, Quaresma, Tosic ile ayak bileğinde ağrı olan Necip Uysal ve sağ omuzunda sorun bulunan Günay Güvenç katılmadı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0