MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.593
EURO
34.7657
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Meireles topun ağzında!

Beşiktaş derbisinin 30. dakikasında Veli’ye yaptığı hareket sonrası kırmızı kartla oyun dışı kalan ve takımını bu önemli maçta 10 kişi bırakan Raul Meireles, topun ağzında.
02.12.2013 11:32

Beşiktaş derbisinin 30. dakikasında Veli’ye yaptığı hareket sonrası kırmızı kartla oyun dışı kalan ve takımını bu önemli maçta 10 kişi bırakan Raul Meireles, topun ağzında. Geçen sezon gördüğü iki kırmızı kart ve 33. haftadaki Galatasaray derbisinde kart görmeden aldığı 4 maç ceza nedeniyle Başkan Aziz Yıldırım’ın büyük tepkisini çeken ve gönderilmesi düşünülen Portekizli yıldız, teknik heyetin raporu doğrultusunda son anda takımda tutulmuştu. Ancak Meireles’in Beşiktaş derbisinde gördüğü kırmızı kart bardağı taşırdı.

Yöneticilerin, bu hareketleriyle takıma faydadan çok zarar verdiğine inandıkları Meireles’i, iyi bir teklif gelmesi halinde devre arasında göndermeyi planladıkları belirlendi. Geçen sezonun ilk yarısındaki Galatasaray derbisinde gördüğü kırmızı kart ve sonrasında hakeme yaptığı hareket nedeniyle PFDK tarafından 11 maç cezaya çarptırılan, cezası Tahkim’de 4 maça indirilen; BATE ile oynanan Avrupa Ligi karşılaşmasında da oyundan atılan; Galatasaray ile oynanan rövanşta bu kez kırmızı kart görmeden 4 müsabakadan men cezası alan Portekizli oyuncu, bu yüzden tam 13 maçta forma giyememişti. Derbide direkt kırmızı kart gördüğü için en az 2 maçta oynayamayacak olan Meireles, böylece kaçırdığı maç sayısını 15’e çıkaracak.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0