MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5199
EURO
34.8
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Felipe Melo kalıyor mu?

İnter'in senelik 1.8 milyon Euro teklif etmesi üzerine İtalyan kulübüyle anlaşamayan Felipe Melo'nun elinde Galatasaray'da devam etmekten başka seçenek kalmadı.
11.08.2015 10:08

Galatasaray’da Felipe Melo krizi iyiden iyiye yılan hikayesine döndü. Sarı-Kırmızılı kulüpte çalışmalarına devam eden, buna karşın kadroya alınmayan tecrübeli futbolcu, aylardır gitmek için çaba sarf ettiği İnter’le anlaşma sağlayamadı. İtalyan kulübü, 32 yaşındaki orta saha oyuncusuna senelik 1.8 milyon Euro önerdi. Galatasaray’dan senede 3 milyon Euro’nun üzerinde para kazanan Melo, doğal olarak bu teklifi kabul etmedi. İnter’in bu son gelişmeyle beraber geri adım attığı öğrenildi. Dolayısıyla Sambacı’nın elindeki tek seçenek, Galatasaray’la yola devam etmek. Çünkü Melo’ya ülkesinden de kendisini tatmin eden bir teklif sunulmadı.

Verilen tarih de bitti

Hatırlanacağı gibi teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Melo krizinin olumlu ya da olumsuz mutlaka bir çözüme kavuşturulmasını yönetimden istemişti. Tarih olarak da Bursaspor maçı sonrası verilmişti. Ancak ligdeki Sivas deplasmanı yaklaşmasına karşın, Melo krizinde hâlâ bir gelişme kaydedilememiş olması, Florya’da iyiden iyiye can sıkmaya başladı.

Senelik 2 milyon Euro

Galatasaray cephesi, 1 yıl daha kontratı bulunan Melo’yla sezon sonuna kadar devam etmeye hazır. Ancak Sambacı’nın, İstanbul’da kalmak için yeni sözleşme istediği biliniyor. Sarı-Kırmızılılar ise elindeki tüm kozları tükenen Melo’ya kesinlikle taviz vermiyor. Yine de Brezilyalı oyuncu yeni sözleşme yapmak isterse, senelik ücretinde indirime gitmesi talep edilecek. Bu rakamın da yıllık 2 milyon Euro civarında olacağı tahmin ediliyor. Melo’nun tüm bu gelişmelerin ardından nasıl bir tavır takınacağı ise merak konusu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0