MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3343
EURO
35.1631
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Melo'nun boşluğunu o dolduracak: Veloso

Alex Song defterini rafa kaldıran Galatasaray, Felipe Melo’nun orta sahada bıraktığı defansif boşluğu Miguel Veloso ile doldurmaya karar verdi. 30 yaşındaki Portekizli futbolcunun Dinamo Kiev’le olan sözleşmesi önümüzdeki hafta sona erecek.
22.06.2016 11:35
Galatasaray, aradığı ön liberoyu Ukrayna’da buldu. Felipe Melo’nun 1 sezondur doldurulamayan boşluğunu ilk önce Alex Song’la bertaraf etmek isteyen Sarı-Kırmızılılar, hem beklenen sağlık raporlarının gelmemesi hem de Barcelona’nın kiralık formülüne artık sıcak bakmaması üzerine bu transferi rafa kaldırmıştı.

Galatasaray Yönetimi, menacerlerin de önerisiye rotayı Miguel Veloso’ya çevirdi. 30 yaşındaki Portekizli futbolcunun, kulübü Dinamo Kiev’le olan sözleşmesi önümüzdeki hafta sona erecek. Veloso’nun bonservis bedelinin olmaması, Sarı-Kırmızılı yönetimin iştahını kabartmış durumda.

Ön liberoda sert futboluyla tanınan Veloso, sol ayağını kullanıyor ve topu oyuna iyi sokmasıyla da tanınıyor. Agresifliğinin yanı sıra asistçi kimliğiyle de öne çıkan Veloso için temaslara start verildi.

Riekerink rapor verince...

Sarı-Kırmızılılar, yıllık 2 milyon 750 bin Euro’luk bir teklifle deneyimli futbolcuyu ikna etmeye çalışacak. Bonservisinin olmaması nedeniyle buraya ayrılacak bütçenin bir kısmı, imza parası ve sabit ücrete taksit olarak eklenecek. Felipe Melo da, Galatasaray’dan ayrılmadan önce tam da bu paraya oynuyordu.

Kulüpte hâlâ altyapı antrenörü olarak görev yapan Riekerink’in bıraktığı rapora göre ön libero bölgesi, mevcut kadro içinde Galatasaray için en kritik pozisyon olarak öne çıktı. Yönetim bu nedenle buraya transfer yaparken kesenin ağzını açacak.

İSTANBUL HABER AJANSI
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0