MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3247
EURO
35.0665
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MERYEM , MİLLİ TAKIMDAN DAVET ALDI

Denizli Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımının başarılı sporcusu Meryem Tan bir kez daha milli takımdan davet aldı.

Denizli Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımının başarılı sporcusu MeryemTan bir kez daha milli takımdan davet aldı. Meryem Tan, Taylan'da yapılacak olan Dünya Şampiyonası'na hazırlanan U 25 Bayan Milli Takımı'nın, Yalova'daki kampında yer alacak.

Pamukkale Belediyesi'nin 2015 yılında kurulan Pamukkale Belediye Spor Kulübü'nde forma giyen Tan bir kez daha milli takım daveti aldı. Spora Pamukkale Belediyespor'da başlayan başarılı basketbolcu, defalarca milli takımda görev yaptı. 2018-2019 sezonunda başarılı sonuçlarla dikkat çeken Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nda forma giyen Tan, bu kez de U25 Bayan Milli Takımı'ndan çağrı aldı. Türkiye'nin 25 Yaş Altı Kadınlar Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı, 23-28 Mayıs tarihleri arasında Tayland'da yapılacak Dünya Şampiyonası'nda mücadele edecek.

 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nda yer alan Tan'ın milli takımda Pamukkale ve Denizli'yi başarıyla temsil ettiğini söyledi. Tan'ın, Pamukkale Belediyespor sayesinde kendini geliştirdiğine işaret eden Başkan Gürlesin, "Bizim bu takımı kurmamızın amacı engelli gençlerimizin spor sayesinde kendilerini daha iyi bir şekilde ifade edebilmeleri idi. Meryem Tan, takım sayesinde kısa sürede milli takıma kadar yükselmeyi başardı. Geçtiğimiz yıllarda ay-yıldızlı forma ile hem Pamukkale'yi hem Denizli'yi hem de Türkiye'yi başarıyla temsil etmişti. Meryem Tan bir kez daha milli takımdan davet aldı. Kendisine başarılar diliyorum. Biz de engelli sporcularımızın gösterdiği bu başarılardan dolayı gururlanıyoruz" dedi. - DENİZLİ

 
Kaynak: İHA
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0