MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5733
EURO
34.7678
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MHK'de sürpriz yenilik

TFF, Mer­kez Ha­kem Ku­ru­lu ta­li­ma­tın­da de­ği­şik­lik ya­pa­rak 'P­ro­fes­yo­nel Mü­sa­ba­ka İc­ra Ku­ru­lu­'nu oluş­tur­du. Ha­kem­le­ri buradaki 3 ki­şi atayacak. Üye­le­r söz­leş­me­li ve tam za­man­lı ça­lı­şa­cak.
01.10.2015 11:46
Ha­kem ata­ma­la­rın­da ye­ni dö­nem baş­la­dı. Mer­kez Ha­kem Ku­ru­lu Ta­li­ma­tı’n­da ya­pı­lan de­ği­şik­lik­le Pro­fes­yo­nel Mü­sa­ba­ka İc­ra Ku­ru­lu (PMİK) oluş­tu­rul­du. 

“P­ro­fes­yo­nel lig, Tür­ki­ye Ku­pa­sı ve Sü­per Ku­pa mü­sa­ba­ka­la­rı­na ha­kem, göz­lem­ci ve men­tör ata­ma­la­rını bu ku­rul ya­pa­cak. MHK Baş­ka­nı do­ğal baş­kan Ku­rul­da 3 ki­şi bu­lu­nu­yor. Bun­lar MHK Baş­ka­nı ve iki üye­den oluş­tu­rul­du. Ar­tık ha­kem ata­ma­la­rı bu üç is­min ağ­zın­dan çı­kan ki­şi­ler ola­cak. 

PMİK üye­le­ri, MHK Baş­kanı­’nın tek­li­fi ve yö­ne­timin ona­yı ile ata­na­cak. MHK Baş­ka­nı, ku­ru­lun do­ğal baş­ka­nı ola­cak. Hu­zur hak­kı üc­re­ti ala­cak­lar De­ği­şik­lik­le, “P­MİK Baş­kan ve üye­le­ri, gö­rev­le­ri­ni hiz­met söz­leş­me­si im­za­la­mak ve tam za­man­lı ola­rak ça­lış­mak su­re­tiy­le­” ye­ri­ne ge­ti­re­cek­ler. Ay­rı­ca ya­pı­lan de­ği­şik­lik ile MHK üye­le­ri­ne “Hu­zur Hak­kı ve U¨cre­ti­” ge­ti­ril­di.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0