MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5199
EURO
34.8
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Milan ve Juve, Aslan'ın peşinde

Henüz resmi bir teklif olmamasına rağmen Seria A'dan önemli takımların O'nu takip ediyor..
01.12.2010 10:38

Seria A'dan önemli takımların Sabri'yi takip ettiği haberleri gündeme gelmesine rağmen henüz resmi bir teklif yapılmadı. Son olarak Juventus ve Milan'ın milli oyuncuyu izlediği iddia edildi.

Galatasaray'ın ve milli takımın önemli oyuncularından biri olan Sabri hakkında son yıllarda sürekli, "Avrupa'nın devleri tarafından takip ediliyor" haberleri çıkıyor. Genellikle İtalyan takımlarının başarılı oyuncuyla ilgilendiği belirtilirken, Sabri'nin her an Avrupa'ya transfer olabileceği konuşuluyor. Ancak şu ana kadar Galatasaray'a milli oyuncuyla ilgili resmi bir teklifin gelmemesi, "Bu söylentiler menacerlerin eseri" yorumlanının yapılmasına neden oldu. Aynı senaryo, son olarak geçtiğimiz hafta oynanan Galatasaray-Beşiktaş derbisinin ardından bir kez daha tekrarlandı.

Milan ve Juve izliyor!

Karşılaşma sonrasında Sabri'nin, İtalya'nın dev kulüpleri Milan ve Juventus'un gözlemcileri tarafından yaklaşık 1 aydır takip edildiği ve iki takımın da başarılı oyuncu için Galatasaray'ın kapısını çalmaya hazırlandığı iddia edildi. Yönetim ise şu ana kadar kendileriyle bu konu hakkında temas kurulmadığını belirtti..

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0