MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5237
EURO
34.5672
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Milan'da transfer çıkmazı

Milan'da, gelecek ve gidecek oyuncuların durumlarının netleşmemesi takımda transferde açmaza soktu.
12.07.2010 16:22

 

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından AC Milan, Brezilyalı yıldız Ronaldinho ile Hollandalı golcü Huntelaar'ın ayrılması gündemdeyken, İbrahimovic'in adı kırmızı-siyahlı kulüple anılmaya devam ediyor.

Yeni sezona teknik direktör değişikliğiyle başlayacak AC Milan'da, gelecek ve gidecek oyuncuların durumlarının netleşmemesi kırmızı-siyahlı kulübü transferde açmaza soktu.

İtalyan spor basınında yer alan haberlere göre, Brezilyalı yıldız futbolcu Ronaldinho'nun Brezilya ekiplerinden Flamengo'ya gitmek istediği belirtildi. Flamengo Başkanı Patricia Amorim'in yaptığı açıklamada, "Ronaldinho'nun çevresinden edindiğim bilgiye göre, bu yıl bize gelebilir" dedi.

Flamengo başkanı ile 30 yaşındaki Ronaldinho'nun geçen hafta Rio de Janerio'da ünlü bir lokantada biraraya geldikleri ve konunun bu yemekte gündeme geldiği kaydedildi.

AC Milan'dan ayrılık sinyali veren bir başka oyuncu ise Hollandalı Klaas-Jan Huntelaar. 26 yaşındaki futbolcunun "Milan'da kalmak istiyorum, ancak yedek kulübesinde değil. İngiltere Premier Lig benim için çok önemli. Bu ligi her zaman takip ediyorum. Avrupa'nın en iyi ligi ve beni çok heyecanlandırıyor" şeklindeki açıklaması, ayrılık sinyali olarak yorumlandı.

İngiltere'nin Tottenham Hotspur ve Aston Villa takımlarının yanı sıra Almanya'nın Bayern Münih takımının da Huntelaar ile ilgilendiği ileri sürüldü.

Transfer sezonunun başından beri adları sıkça yan yana gelen Barcelona'nın İsveçli golcüsü Zlatan İbrahimovic ile AC Milan'ın yakınlaşması konuşulmaya devam ediyor. AC Milan'ın İbrahimovic'i Milano'ya döndürmenin yollarını aradığı ifade edildi.

AS ROMA SEZONU AÇTI

Serie A'yı geçen sezon şampiyon FC Inter'in ardından ikinci sırada tamamlayan AS Roma, yeni sezon hazırlıklarına bugün başlıyor.

 

Yeni sezonun ilk çalışması öncesinde başkan Rosella Sensi'nin antrenmana gelerek, oyunculara ve teknik ekibe başarılar dileyeceği, takım kaptanı Francesco Totti'nin yeni transferler Adriano ve Simplicio'ya "Hoşgeldin" diyeceği bildirildi.

Bu arada kaptan Totti, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, bugün yeni sezona "merhaba" diyeceklerini hatırlatarak, "Taraftarlarımızın rüyalarını gerçekleştirmeye hazırız" dedi.

Milli takımlarda yer alan oyuncuların 30 Temmuz'da kadroya dahil olacakları bildirilirken, AS Roma'nın sezon öncesi 3 hazırlık maçı yapacağı kaydedildi.

AS Roma, 2010-2011 sezonu başlamadan önce ilk resmi maçında 21 Ağustos'ta FC Inter ile Milano'daki Giuseppe Meazza Stadı'nda karşılaşacak.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0