MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3243
EURO
35.1697
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Milli Takım'a lider aranıyor!

İspanya maçında ıslıklanan Arda Turan, hem fiziksel hem de psikolojik anlamda çöküntü yaşıyor. Fatih Terim de, yıldız oyuncunun sahada olmaması halinde, takım içinde sorumluluğu alabilecek isimler arıyor.
20.06.2016 16:35
2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’ndaki performansıyla turnuvanın en kötü takımları arasında yer alan Türkiye’de Fatih Terim’in, Çek Cumhuriyeti karşılaşmasına nasıl bir ilk 11’le çıkacağının yanı sıra, kaptanı Arda Turan’ı oynatıp oynatmayacağı da henüz bilinmiyor.

Gelen haberlere göre Terim’in, Çek sınavında Arda ile ilgili kararı yıldız futbolcunun kendisine bırakacağı öğrenildi. Ancak alınan bilgiye göre tecrübeli oyuncunun fiziksel yetersizliğinin yanı sıra moral olarak da büyük bir çöküntü içinde olduğu bildirildi. İspanya karşılaşmasında kendi taraftarı tarafından ıslıklanan ve bundan çok etkilenen Arda’nın, bu şekilde takıma katkı veremeyeceğini düşündüğü bildirildi.

Kalırsa, değişim yapacak

Terim’in böyle bir ortamda B planını da şimdiden hazırladığı, oynatmayı düşündüğü Emre Mor, Cenk Tosun ve Şener Özbayraklı gibi isimleri bu maça motive etmeye çalıştığı bildirildi. Arda’nın oynamama ihtimaline karşı saha içinde kendisine bir lider arayan Terim’in, bu görevi tek bir kişiye değil, birden fazla oyuncuya yüklemesi bekleniyor.

Mehmet Topal, Selçuk İnan ve Hakan Çalhanoğlu’nun sorumluluğu üzerlerine alması bekleniyor. Bu arada Terim’in, Euro 2016 sonrasında görevine devam etmesi halinde, 2018 Dünya Kupası elemeleri için kabuk değiştireceği, Arda Turan, Burak Yılmaz ve Gökhan Gönül gibi isimleri kadro havuzuna artık almayacağı da iddia ediliyor.
 
İSTANBUL HABER AJANSI               
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0