MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5699
EURO
35.0032
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Misimovic için çıkış yolu G.Saray

Hagi tarafından kadro dışı bırakılan Zvjezdan Misimovic için Galatasaray’da oynamaktan başka bir çare bulunmuyor.
24.11.2010 17:44

Boşnak futbolcunun Alman menajeri Christian Hauser, yaptığı açıklamada, “Herkesin bu sorunun çözümü yönünde pozitif davranması gerekiyor. Zvjezdan, Hagi ile yüz yüze konuşacak ve eminim sorun çözülecek. Biz Galatasaray’da 4 yıl boyunca devam etmek istiyoruz. Galatasaray’a saygı duyuyoruz” demişti.

FIFA KURALLARINA GÖRE MISIMOVIC BAŞKA BİR TAKIMA GİDEMEZ

Bu sözlerin ardında Misimovic’in bu sezon için başka bir takıma gidemeyeceği gerçeği yatıyor.

FIFA, kurallarına göre, bir futbolcu aynı sezonda 3 takımla kontrat yapabilir; ama sadece ikisinde resmi maç oynar. Eğer üçüncü takımla anlaşmışsa, orada sadece resmi olmayan maçlarda oynayabilir. Misimovic, sezon başında Wolfsburg’ta bir lig maçına çıktı; sonrasında transfer olduğu Galatasaray’da 9 lig maçı oynadı.

Dolayısıyla sezon sonuna kadar üçüncü bir takıma gidip resmi maç oynama şansı, kurallara göre, bulunmuyor.

WOLFSBURG’UN KAPISI DA KAPALI

Misimovic, Wolfsburg’a da geri dönemiyor; çünkü tekrar dönmesi için Alman kulübüyle yeni sözleşme yapması gerekiyor. Galatasaray, Misimovic’in üç taksitinden bir tanesini ödememesi durumunda da Misimovic yine Wolfsburg’a dönemeyecek.

Alman kulübünün menajeri Dieter Hoeness, geçenlerde yaptığı açıklamada, “Galatasaray, taksitlerden bir tanesini ödemezse, biz Misimovic’in başka bir takıma transferinden elde edilecek parayı alma hakkına sahibiz” açıklamasını yapmıştı. Kısacası, Misimovic, Wolfsburg’a her halükârda dönmeyecek. Ödeme sorunu yaşanırsa, futbolcunun Galatasaray’dan bir başka takıma transferinden gelecek para Alman kulübünün olacak.

WOLFSBURG’TAN KÖTÜ AYRILMIŞTI

Misimovic’in Wolfsburg’a dönüşündeki bir başka engel ise, Dieter Hoeness’le yaşadığı sorun. Sezon başında Schalke 04 teknik direktörü Felix Magat, Misimovic’i ısrarla istemiş, başarılı futbolcunun da Schalke’ye gitmek yönündeki eğilimi, Hoeness’in tepki göstermesine neden olmuştu. Ayrıca, Misimovic’in yerine Juventus’tan transfer edilen Diego’nun performansı da Boşnak futbolcunun Alman kulübüne geri dönüşünün önündeki bir başka engel olarak duruyor.

DİKKATLER YAPILACAK İKİLİ GÖRÜŞMEDE

Misimovic konusunda dikkatler Florya’ya çevrilirken, Zvjezdan, Hagi’nin yapılacak ikili görüşmede, sorunun çözülmesi yönünde adım atmasını bekliyor; çünkü Boşnak futbolcu, b sezon Galatasaray dışında bir başka takımda forma giyemeyecek.

TARAFTAR AFFEDİLMESİNİ İSTİYOR, BUNDESLİGA’DA İSTİKRAR ABİDESİYDİ

Galatasaray taraftarı da forumlarda, Hagi’nin verdiği kararın yanlış olduğu ve Misimovic’in böylesine zorlu bir dönemde kazanılması gerektiğine inanıyor.

Misimovic, her ne kadar Galatasaray’da geride kalan haftalarda gerçek performansını yansıtamasa da Bundesliga’da geçen sezon takımın hem Şampiyonlar Ligi hem UEFA Avrupa Ligi’ndeki maçlarında başarıyla forma giydi. Avrupa Kupaları’nda oynadığı toplam 12 maçta 2 gol kaydetti. Bundesliga’da ise 31 maç oynadı ve bir orta saha oyuncsu olmasına karşın tam 7 gol attı.

BUNDESLİGA’DA 5 SEZONDA 41 GOL ATTI

Bayern Münih’te, Bundesliga serüvenine başlayan Boşnak futbolcu, Bochum ve Nürnberg’de çıkış yaptı ve 2004 – 2010 yılları arasındaki 5 sezonda 32 maç ortalamasıyla oynadı,  kırmızı kart görmedi. 5 sezonda 41 gol kaydetti.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0