MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3608
EURO
34.9381
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Mourinho akıl oyunlarına başladı

Chelsea Menajeri Jose Mourinho akıl oyunlarına şimdiden başladı. Portekizli teknik adam, Arsenal'in transfere yeterince harcama yapmadığını düşünenleri hesap makinesi almaya davet etti.
28.07.2015 11:39
Premier Lig’in başlamasına kısa süre kala Chelsea Menajeri Jose Mourinho şampiyonluk yolundaki rakipleri Arsenal ve Manchester City'i değerlendirdi. 

Mourinho, lig ve Federasyon Kupası şampiyonlarını karşı karşıya getirecek Community Shield Kupası'nda Arsenal ile yapacakları maç öncesi akıl oyunlarına başlamıştı. Arsenal'in şu ana kadar sadece kaleci Petr Cech'i kadrosuna katmasını değerlendiren Portekizli menajer, "Arsenal'in çok iyi bir kadrosu var. Kesinlikle şampiyonluğun en önemli adaylarından biri konumundalar. Ancak transfere para harcamadıklarını düşünenlerin kendilerine bir hesap makinesi almaları gerekiyor. Son 3 yılda Mesut Özil, Alexis Sanchez, Mathieu Debuchy ve Callum Chambers gibi oyunculara harcadıkları parayı gördüğünüzde şaşırabilirsiniz" dedi. 

Mourinho, Manchester City Menajeri Manuel Pellegrini'nin ise kendisini takıntı haline getirdiğini öne sürdü. Pellegrini'nin, "Mourinho her başarıdan kendisine pay çıkarmaya çalışıyor" sözlerini değerlendiren başarılı menajer, "Neden böyle konuştuğunu bilmiyorum. Bir menajer yorucu bir sezonun ardından hala beni düşünüyorsa söyleyecek hiçbir şeyim yok" diye konuştu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0