MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.4971
EURO
34.5977
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Mourinho'nun beklenen açıklaması

Real Madrid'de dünyanın açıklamalarını merakla beklediği isim olan Jose Mourinho şunları kaydetti.
30.11.2010 10:10

Ezeli rakibi Barcelona'ya 5-0 kaybeden Real Madrid'de dünyanın açıklamalarını merakla beklediği isim olan Jose Mourinho şunları kaydetti;

'Hak edilmiş bir galibiyetti. Her zaman Barcelona'nın tamamlanmış bir ürün olduğunu söyledim. Real Madrid ise bugüne kadar çok iyi oynasa da tamamlanmış bir ürün olmadığını söyledim.

Bu sonuç iyi oyuna bir mükafat olurken, kötü oyuna ise bir ceza oldu. Bu galibiyeti yorumlamak kolay. Ayrıca sindirilecek bir netice. Bazen zor sindirilecek maçlar oynarsınız ama bu kolay sindirilecek bir sonuç.

Tabii ki kaybetmeyi istemezsiniz ama bu yenilgiyi sindirmemiz kolay olacak".

"Ben büyün oyuncularımla maç sonunda 1 dakikalık bir konuşma yaptım. Şampiyonluk şansımızın, sezonun bitmediğini, kim bilir belki de tekrar bu noktaya gelebileceğimizi söyledim. Geçen sene Inter mağlubiyetinden sonra buradan biz Şampiyonlar Ligi finaline çıktık. Buradan geri gelmeyeceğimizi kim söyleyebilir? Önemli maçları kazandığınız zaman ağlamak için sebebinz vardır; mutlukluktan ağlarsınız. Bugünkü gibi 5 gol yerseniz ağlayamazınız. Bir sonraki maç için çalışmalısınız. Ben önümüzdeki maçın cumartesi değil, yarın oynanmasını isterdim."

"Açıkçası çok basit goller yedik, pozisyonlara dikkat ederseniz bu iki gol bizim suçumuzdu. 2-0 geride giderken ve karşı hücumlar çok etkiliyken iki şey düşünürsünüz. Ya 2-0'da kalırım dersiniz, ya da daha çok karşı hücuma çıkacağım dersiniz. Barça çok iyi bir maç çıkardı. İyi oynadıklarını söylemekte haklılar. Ben ise kendi takımımla ilgileneceğim. Bugüne kadar iyi oynadılar, bugün kötüydüler. Cumartesi günü, bunun tarihi bir olumsuz sonuç olduğunu göstererek yola devam edeceğiz".

"Yedek kulübesindeyken kaybettiğinizi farketmiş olabilirsiniz. Bu riskli bir maç. Ben devre arasında takımıma yardım etmeye çalıştım. Maç 3. golden sonra bitmişti ve istediğim şey takımımın dengesini kaybetmemesi ve güzel şekilde ilerlemesiydi. Ancak bazen durumu değiştirememekten ötürü kötü hissediyorusunuz".

"Çok fazla hayal kırıklığına uğradım. Daha çok beklenti içindeydim. Daha fazlasını bekliyordum ancak maç sona erdi ve bugün için yapacak başka bir şeyimiz yok. Yarından sonra ise yapacak çok şeyimiz var. Yine idman yapaağız, diğer maçımızı bekleyeceğiz, 2 puan fark var ve yola devam edeceğimizin farkıdanyız".

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0