MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5699
EURO
35.0032
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Muhammed Demirci için acil imza

Beşiktaş altyapıdan yetişen Orhan Gülle'yi, sözleşmesi bittiği için Gaziantepspor'a kaptırdıktan sonra Muhammed Demirci konusunda erken davrandı.
25.11.2010 17:04

Henüz 15 yaşındayken profesyonel sözleşme imzalattı. Genç oyuncunun eğitimine ve yaşamına yetecek kadar para verilecek, A takıma çıkarsa ücreti artacak.

Bir dönem Barcelona'nın alt yapısında denenen ve Beşiktaş'ın "Harika çocuğu" olarak lanse edilen Muhammed Demirci, 16 yaşına girmeye hazırlanırken profesyonel oldu.

1995 doğumlu ve yeteneğiyle bir dönem adından söz ettiren Muhammed, 12 Kasım'da resmi sözleşmeye imzayı attı, mukavelesi de Futbol Federasyonu'na gönderildi. 2.5 yıllık sözleşme imzalayan futbolcunun alacağı ücret ise açıklanmadı.

A Milli Takım Teknik Direktörü Guss Hiddink'in de takip ettiği Orhan Gülle'yi geçen sezon Gaziantepspor'a bedava kaptıran Beşiktaş Yönetimi'nin bu nedenle genç oyuncuyla şimdiden sözleşme imzaladığı belirtildi. Yönetimin, yapılan sözleşme gereği şimdilik Muhammed'in bütün eğitim ve yaşam masraflarını karşıladığı, futbolcunun A takıma yükselmesi durumunda ücretinde yeniden yapılandırmaya gidileceği öğrenildi.

3 Ocak 2011 yılında 16 yaşına basacak olan ve Sarp Yiğit'in hocalığını yaptığı U16'da oynayan Muhammed Demirci'nin, devre arasından sonra A2 Ligi'nde forma giymeye başlayacağı vurgulandı. Beşiktaş'ın alt yapısından sorumlu yöneticisi Sinan Vardar, "Maalesef ben geldiğimde Orhan Gülle çoktan Gaziantepspor ile anlaşmıştı. Bundan sonraki yeteneklerimizi kaptırmamak için şimdiden onları profesyonel yapmaya başladık. Muhammed'i sadece Beşiktaş için değil, Türk futbolunun faydalanması için hazırlıyoruz" ifadelerini kullandı.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0