MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3319
EURO
35.1426
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ

Ceviz ve ceviz kabuğu suyu ağız kokusuna çok iyi gelmektedir. Ceviz perdelerini kaynatıp içerseniz ağız kokusu problemini gidermiş olursunuz.
Cevizin insan sağlığına olan faydası herkes tarafından bilinmektedir. Özellikle beyin sağlığı için düzenli tüketilen ceviz içi birçok organa da fayda sağlar. Cevizi günde en az 2 tane olacak şekilde yemelisiniz. Ceviz içi kadar cevizin içindeki perdeler özellikle akciğer ve öksürüğe karşı çok etkilidir. Sağlıklı yaşamın en güzel kuralı olan ceviz perdelerini atmayın ve bunun için saklayın.

Öksürük ve Balgama En Doğal Çare
 
Ceviz kırıldıktan sonra içinden çıkan perdeleri asla atmayın ve cam kavanozunda bekletin. Her gün düzenli olarak kaynatın ve için. Bir tutam ceviz perdesini 2 dakika kadar kaynatıp ılımaya bırakın. Öksürük ve balgam zamanla geçecektir. Muhteşem bir şifa kaynağı olan ceviz perdesi için herhangi bir yaş ortalaması yoktur.

Özellikle çocuklar için tavsiye edilen ve günde en az iki kez içilebilen ceviz perdesi suyunu bal ile tatlandırarak tüketebilirsiniz. Yetişkinler tatlandırmadan da tüketebilir. Kuruyemiş tabaklarının şahı olarak bilinen cevizin sadece kendisi değil, perdesi ve kabuğu da yaşam iksiri olarak bilinmektedir. Özellikle öksürük ve balgam için ilaç tedavisi almak istemeyenlerin bu doğal kür sayesinde kısa sürede bu şikâyetlerinden kurtuldukları açıkça görülmüştür.
3-043.jpg
Ceviz Perdelerindeki Sağlık İksiri
 
Tatlılarda ve salatalarda kullanılan ve omega-3 barındıran ceviz içi insanlığa verdiği fayda bu kadarla kalmayıp ceviz kabuğunun içinden çıkan perdeleriyle de sağlıklı yaşamın en özel ismidir. Kabuğu, içi ve perdesi ile tam bir şifa kaynağı olarak kabul edilen ceviz saç dökülmesinden ağız kokusuna kadar birçok şeye fayda sağlar.

Kolesterolü düşürür ve tiroit hastalıklarına da çok iyi gelir. Kalp ve damar hastalıklarının en doğal tedavi yöntemi olan ceviz perdesi ve ceviz içi ile kendinizi daha dinamik ve dinç hissedeceksiniz. Özellikle kuru cevizlerin içinden çıkan perde kısımlarını değerlendirip bir kavanozda biriktirmeyi unutmayın. Çocuklarda ve yetişkinlerde görülen öksürük ve balgam kısa sürede geçer.

Ceviz ve Ceviz Kabuğu İle Güçlü Saçlar

Birçok kadın çeşitli nedenlere bağlı olarak saç dökülmesi sıkıntısı ile karşı karşıya kalırlar. Cevizin mucizesi saçlara da büyük etki yaratır. Saç dökülmesini engelleyen ceviz ve ceviz suyunu düzenli olarak kullanmanız gerekir. Taze cevizi bir litre suya atın ve 15 dakika kadar kaynatın. Bu suyla saçlarınızı durularsanız kısa sürede saç dökülmenizin azaldığını göreceksiniz.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0