MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.4926
EURO
34.5777
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Denizli: Kazanmak için sahada olacağız

Şampiyonlar Ligi'nde yarın akşam kendi sahasında Astana'yı ağırlayacak olan Galatasaray'da teknik direktör Mustafa Denizli ve oyunculardan Semih Kaya, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
07.12.2015 17:53
Yarın akşam TT Arena'da Kazak temsilcisi Astana'yı ağırlayacak olan Galatasaray'da Mustafa Denizli ve oyunculardan Semih Kaya, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
 
Açıklamalar şu şekilde:

Semih Kaya: 

"Derbi, Astana'dan sonra..."

Biz yarın akşam kazanmak için sahada olacağız. Rakibimizin 10 gündür İstanbul'da kampta olduğunu biliyoruz. Beraberlik de bize yetiyor ama biz kazanmak için sahada olacağız. Astana'dan sonra derbi maçımız var. Çalışmalarımızı ona göre yapıyoruz. Takım olarak yarın da gol yememek istiyoruz. Astana maçından sonra Beşiktaş maçına konsantre olacağız. İlk maçta yaptığım önemli bir durumdu. Aslında o saha koşullarında ben bir karar verdim ve ayağım kaydı. Ben bunu bir hata olarak da görmüyorum. Bu her futbolcunun başına gelilir. Futbol hayatımda yine buna benzer hatalar olacaktır. Önemli olan mümkün olduğunca bu tür hataları az yapmak...

Mustafa Denizli: 

"Astana'yı kimse tahmin edemezdi"

Şartlar çok net şekilde ortada... Galatasaray bir sezonu Avrupasız geçiremez. Yarın muhtemeldir ki, bu yolculuğun başında olacağız. Kuralar çekildiğinde kimse Astana'nın bu puana ulaşacağını tahmin etmiyordu. 

"Sürprize izin vermeyeceğiz"

Futbolda her zaman sürprizler yaşanmıştır. Biz bu sürprizi yaşatmayacağız. Yarın bizim için taraftarımızla yeni bir yolculuğun başlangıcı olacak. Her şeyimizi ortaya koyacağız ve Avrupa yolculuğumuza da devam edeceğiz. Semih'le ilgili sorulan soruya ben de değinmek istiyorum, bu bir hatadır ama bireysel bir hatadır. Bunlar futbolda her zaman olur. 

"Selçuk ve Hakan'ın durumları ciddi"

Benim 25 yıl önceki durumun aynı paralellikte devam ediyor. Aynı heyecan var. Hakan ve Selçuk dün bizimle çalışmadı. İkisinin de ciddi sayılabilecek; ama özveriyle aşılabilecek durumları var. İlk kez bir takım deplasmana geldiği bir şehirde 10 günlük kampa giriyor. Bu da onların bu maçı nasıl istediklerini gösteriyor. Zaten Kazakistan Milli Takımı da, bu ülkenin futbolda geliştiğini gösteriyor.

"Avrupa ve lig birbirinde bağlı ama burası çok ayrı"

Avrupa da, lig de birbirinin ayrılmaz parçası... Avrupa'ya açılmanın birinci aşaması lig... Burada herhangi bir düşünmediğimiz durum istemiyoruz. İlk düşündüğümüz şey bu... Lig uzun bir maraton. Ama Avupa her zmaan farklı bir hedeftir. Birey olarak hepimiz için de böyledir.

"Bu hedeflerin yarısı düşünülemezdi bile..."

Hayatım boyu hedeflerimi hep büyük koydum. Bazılarında eşiğine kadar geldim... Bu yarışlar çok zorlu işlerdir. Zoru başarmanın tadı hep farklıdır. Futbolcularım yarın bu amaç için ilk adımı atacaklar ve her şeylerini vermek zorundalar. Önemli olan bu hedefleri görebilmek... Ben bunları geçmişte söylediğim zaman bu hedeflerin yarısı düşünülemiyordu bile...

"Podolski'nin olayı çok üzücü. Buna sonra bakacağız"

Böyle bir hadise yaşayan insanın üzülmemesi mümkün değil. Sevimsiz bir hadise... Zaman zaman bizler de yaşıyoruz. Bu işten ekmek yiyen insanlar ama bazen sınırları aşıyorlar. Ben çok üzüldüm. Gerelsiz bir durumdu. İki taraf adına da üzüldüm. Burada, bu atmosferde bu konuyu da fazla konuşmamak gerek. Podolski'yle de konuştum, morali de iyi...
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0