MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3458
EURO
34.9467
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

NAMAĞLUP ŞAMPİYONLUĞA UZANDILAR

İstanbul Aydın Üniversitesi Tenis Kadın Takımı, Tenis Süper Lig Türkiye Şampiyonası'nda takım halinde şampiyonluğa uzandı.
İstanbul Aydın Üniversitesi (İAÜ) Tenis Kadın Takımı, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) tarafından bu yıl 9-12 Mart tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen Tenis Süper Lig Türkiye Şampiyonası'nda takım halinde şampiyon oldu. 2011 yılından bu yana Süper Lig'de mücadele eden İAÜ'nün kadın tenisçileri bu başarıyla, 8 yıldır aralıksız devam ettirdikleri şampiyonluklarına bir yenisini daha eklemiş oldu.

Grup mücadelelerinde İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ve Ege Üniversitesi'ni 3-0'lık skorlarla geçen İAÜ Tenis Kadın Takımı, yarı finalde Özyeğin Üniversitesi'ni, finalde ise Marmara Üniversitesi'ni 3-0'lık sonuçlarla saf dışı bırakarak yine Türkiye'nin en büyüğü olmayı başardı. İAÜ ekibi böylece hiç maç kaybetmeden şampiyonluğa ulaşarak büyük bir başarıya imza atmış oldu.

Konuyla ilgili konuşan İstanbul Aydın Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkan Yardımcısı Öğr. Gör. Pero Duygu Dumangöz, öğrencileriyle gurur duyduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Kızlarımız 11 yıl içinde önce 2'nci Lig'den 1'inci Lig'e, sonra da 1'inci Lig'den Süper Lig'e yükseldiler. Süper Lig'e çıktığımız 2011 yılından bu yana da aralıksız 8 sene boyunca şampiyonluğu kimseye kaptırmayarak ulaşılması güç bir başarıya imza attılar. İAÜ Tenis Kadın Takımı olarak üniversitemizi en iyi şekilde temsil ettiğimize inanıyorum.”
 
Kaynak ; İHA
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0