MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5821
EURO
34.8207
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Nil'in istekleri say say bitmedi

Ünlü şarkıcının 298 maddelik istek listesi organizatörleri şaşkınlığa boğdu.
01.05.2011 19:26

Yeni albüm hazırlığında olan Nil Karaibrahimgil, 11 Mayıs'ta Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek olan Okyanus Kolejleri'nin etkinliği için okul yönetimine gönderdiği 16 sayfalık şartnameyle herkesi şaşırttı. Akşam gazetesinin haberine göre Karaibrahimgil, kulisinin yanı sıra orkestrasının dinleneceği oda ve prodüksiyon odasında olması gereken detayları 298 maddelik listenin bulunduğu şartnamede anlattı. Ayrıca bu isteklerin, birinci sınıf davranışla sunulması gerektiğini de belirtti. Okul yetkilileri bu istekler karşısında Karaibrahimgil ile çalışmaktan vazgeçerek teklifi Funda Arar'a götürdü. Arar'a kulis isteklerini soran ve "Su, kağıt havlu, bez havlu" yanıtını alan yetkililer ünlü sanatçıyla el sıkıştı.

ŞARAP DA VAR ÜTÜ MASASI DA

İşte Karaibrahimgil'in istek listesinin bir bölümü:

Prodüksiyon ofisi için; printer, fotokopi makinası, aircondition sistemi, oturma grubu, 3 adet ofis tipi masa, 6 adet ofis tipi sandalye, 1 adet çöp kutusu.

Kulis için; dekoratif lamba, bitkisel çaylar, cam su bardağı, viski ve şarap kadehleri, elektrikli su ısıtıcısı, esmer şeker, dilim limon, 12 şişe soda, 24 şişe yarım litrelik su, kahve fincanları, cam sürahi, kuruyemişler, soyulmamış meyveler, viski, ekstra kalite sek kırmızı ve beyaz şarap, votka, mini buzdolabı, yangın söndürücü, porselen servis tabakları, oturma grubu, ütü masası, ışıklı makyaj aynası, sabun, tuvalet.
Orkestra için; 10 kişilik yemek masası, kırmızı ve beyaz şarap, viski, enerji içecekleri, bira, taze meyve, oturma grubu, elbise askısı, kül tablası...

www.golkartalgol.com


 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0