MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3364
EURO
35.1115
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Noyan'ın bombası: Batalla

Bursaspor'da yarınki kongre öncesi en yoğun çalışan aday iş adamı Timur Noyan. Oluşturduğu güçlü listeyi divana sunan Noyan, taraftarın gönlünü unutulmaz 10 numara Batalla'yı geri getirip fethetmeyi hedefliyor.
06.05.2015 12:01

Şenol Güneş yönetiminde oynadığı futbol ve elde ettiği başarılı sonuçlarla sezonun en flaş takımı olarak gösterilen Bursaspor’da şu sıralar gözler yarın yapılacak kongreye çevrilmiş durumda. İlk ayağında ertelenmesi beklenen kongrede koltuğa aday olan isimlerin çalışmaları son sürat sürüyor.
 
Yarış, Murat Yanıklar’ın adaylıktan çekilmesinin ardından Cüneyt Özkan, Mesut Mestan, Recep Bölükbaşı ve Timur Noyan arasında olacak. Mevcut adaylar arasında en dikkat çeken isim ise Timur Noyan. Oluşturduğu güçlü listeyi divan kuruluna sunan Noyan, bugün teknik direktör Şenol Güneş’le de bir toplantı yapacak. Tüm mesaisini Bursaspor’a ayıran Noyan, taraftarın desteğini ise transferle almayı planlıyor.
 
Josue’yi istemiyor
 
Porto’nun 2.5 milyon Euro istediği Josue’yi düşünmeyen Noyan’ın, Batalla’yı geri getirip, gönülleri feth etmeyi planlıyor. Bu konuda ilk adımları atan Noyan’ın, Güneş’le yapacağı görüşmenin ardından faaliyetlerini hızlandıracağı belirtiliyor.
 
(Fanatik)

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0