MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3585
EURO
34.9543
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Onur Kıvrak hırs küpü!

Yedi yıldır bordo-mavili takımda oynadığını belirten Onur Kıvrak, "Birçok kez yedek kaldım ama savaşarak formamı geri aldım. Pes etmek benim karakterime aykırı. Bunu gösterdiğimi düşünüyorum" dedi.
07.10.2015 10:21
Fotomaç'ın haberine göre; Trabzonspor'da uzun bir sakatlık döneminin ardından devraldığı kaledeki performansı ile tartışılan, ardından da sakatlık yaşayan Onur Recep Kıvrak, milli aranın ardından formasına kavuşmak için gün sayıyor. Tecrübeli file bekçisi, 7 yıldır bordo-mavili formayı giydiğini belirterek, "Bu süre zarfında birçok kez yedek kaldım ama savaşarak formamı geri aldım. Pes etmek benim karakterime aykırı. Bunu gösterdiğimi düşünüyorum" dedi. Onur, son haftalarda alınan mağlubiyetlere çok üzüldüğünü de ifade ederek, "Sezona iyi bir başlangıç yaptık. Ardından ise yaşadıklarımız ortada. İlerleyen haftalarda kazanmak adına daha fazla özveri gösterip mücadele edeceğiz. Takım arkadaşlarımızla birlikte bu süreci en iyi şekilde atlatacağımıza inanıyorum" diye konuştu. 

Rekabet ateşler 
Bu arada Esteban Alvarado'nun da başarılı olmasını istediğini söyleyen Onur, "Esteban iyi olursa ben de olurum. Rekabet bana da ona da katkı sağlar" ifadesini kullandı. 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0