MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.4663
EURO
34.8424
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Onur Kıvrak yedeklere!

Son haftaların formsuz ismi kaleci Onur'a kulübe yolu göründü. Antrenmanlarda hazır bir performans ortaya koyan Esteban Alvarado'nun Konyaspor maçında eldivenleri devralması bekleniyor.
30.09.2015 09:45
Trabzonspor’da teknik direktör Şota’nın Konyaspor maçında kadroda revizyona gitmesi bekleniyordu.

Bu beklentiler antrenmanlarda ilk sinyallerini vermeye başladı. Karadeniz ekibinin hocasının ilk 11’de en az 3 değişikliğe gideceği, ancak en flaş hamleyi ise Onur Kıvrak üzerinden yapacağı belirtildi. Buna göre Konyaspor ile Avni Aker’de oynanacak karşılaşmada Bordo-Mavililer’in kaptanına kulübe yolu göründü. Son haftalarda oldukça formsuz maçlar çıkartan Onur Kıvrak’ın Şota tarafından dinlendirileceği ve eldivenlerin fırsat bekleyen Esteban’a verileceği bildirildi. Esteban’ın antrenmanlardaki performansı ise hazır olduğunu kanıtlar nitelikte. 5 yıllık AZ Alkmaar serüveninden sonra Trabzonspor’a gelen Kosta Rika’lı file bekçisinin ortaya koyacağı form grafiği bundan sonraki kaderinde de belirleyici olacak.

Özer 11’e dönüyor

Bu arada tek değişiklik Onur Kıvrak ile Esteban arasında değil... Sakatlığı düzelmesi beklenen Okay’ın ilk 11’e dönmesi, onun orta alandaki partnerinin ise Mbia’nın yokluğunda Medjani olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Ayrıca forma giydiği maçlarda vasatın dahi altında kalan Alper’in yerine tekrar Constant’ın çekileceği, orta alandaki formalardan birinin ise Özer’e teslim edileceği gelen haberler arasında. Şota’nın forvetteki Cardozo ile N’Doye arasındaki son tercihini ise cuma günü vereceği kaydedildi.

İdmanlarda maç atmosferi

Teknik direktör Şota’nın ‘revizyon’ sinyali ve Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Trabzon çıkarması, antrenmanları maç atmosferine soktu. Bordo-Mavili ekibin oyuncuları, hocalarının gözüne girip Konyaspor sınavında kulübede kalmamak için adeta birbiriyle yarışıyor. En büyük rekabetin oluştuğu orta alanda Şota’nın tüm futbolcularını yakın markaja aldığı dikkatlerden kaçmazken, Gürcü çalıştırıcının Osmanlıspor müsabakasında yapılan hataları da sık sık hatırlattığı gözlendi. Oyuncuların moralinin ise hafta başına oranla biraz daha düzeldiği ve Konyaspor sınavına daha konsantre şekilde hazırlandıkları ifade edildi.

Atamadıkça daha da gerildi!

Trabzonspor’da uzun süredir suskunluğunu bozamayan N’Doye, bir türlü beklenen golü atamamanın gerginliğini yaşıyor. Bu konuda takım arkadaşlarından büyük destek gören deneyimli forvet, ekstra idmanlarla kendisine tekrar ilk 11’de yer açmanın yollarını arıyor. Son haftada as takımdaki yerini Cardozo’ya kaptıran ve oyuna son bölümlerde giren Senegalli’nin yakın çevresine, “Elimden geleni yapıyorum ama benden beklenen golü henüz atamamış olmak strese sokuyor. Burada neden olduğumu, neden transfer edildiğimi biliyorum. Demek ki daha fazla çalışmam gerekiyor. Ben de öyle yapacağım” diye dert yandığı belirlendi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0