MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.4575
EURO
34.7559
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ORMAN , AVCI İLE ANLAŞMAYA VARDI

Beşiktaş, TRT Spor'un flaş iddiasına göre teknik direktör Abdullah Avcı'yla anlaşmaya vardı. Avcı'nın Medipol Başakşehir'le görüşerek takımla yollarını ayırması bekleniyor.
Spor Toto Süper Lig’de sezon geride kalırken Beşiktaş yeni teknik direktör arayışlarında iddialara göre sona erdi. Beşiktaş, Medipol Başakşehir’in başarılı teknik direktörü Abdullah Avcı ile anlaşmaya vardı. Avcı, Beşiktaş’a imza atmayı kabul ederken siyah-beyazlılar, deneyimli çalıştırıcının Medipol Başakşehir’le anlaşmasını bekliyor. İddialara göre 55 yaşındaki Abdullah Avcı, Beşiktaş’a 7 kişilik bir teknik ekiple gelecek.

‘2-3 gün içerisinde…’

Avcı konuyla ilgili olarak “Uzun zamandır büyük takımlarla adım anılıyor. Sezon bitmeden bir kulüp ile konuşmam doğru değildir. Önce kulübümle ilgili konuşacağım, hedeflerimize, planlamalarımıza bakacağız, daha sonra karar vereceğiz. Bazı kararları çabuk almak lazım. 2-3 gün içerisinde bir karar alacağız ve bu kararları da zaten benim ağzımdan duyarsınız” ifadelerini kullanmıştı.

Çaykur Rizespor’la yollarını ayıran Okan Buruk’un Medipol Başakşehir’in başına geçeceği konuşulurken Göksel Gümüşdağ ise iddialar hakkında sezonun son haftasında Avcı ile 5 yıllık sözleşmeleri olduğunu hatırlatmış ancak buna rağmen Avcı ile bir görüşme yapacaklarını ifade etmişti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0