MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.4222
EURO
34.4463
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Özak'tan,Wikileaks'deki iddialara yanıt

Dünyayı karıştıran Wikileaks belgelerine Trabzobnspor'un da adı karışmıştı... Bakan Özak'tan iddialara yanıt gecikmedi...
30.11.2010 17:36

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı ve Trabzon Milletvekili Faruk Nafiz Özak, 91 yaşında hayatını kaybeden yengesinin cenaze törenine katıldı. Özak, WikiLeaks bölgelerindeki Trabzonspor'a para yardımı iddiasıyla ilgili olarak ise, "Yalan ve palavra" dedi.

Bakan Faruk Nafiz Özak'ın Alzaimer hastası olan ve dün hayatını kaybeden yengesi Aslı Karanis, Yavuz Selim Camii'nde kılınan ikindi namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze törenine, Bakan Özak'ın yanısıra Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı ve Trabzonspor Asbaşkanı Hasan Yener, partililer ve vatandaşlar katıldı. Cenaze töreninde bir hayli üzgün olduğu gözlenen Bakan Özak taziyeleri kabul etti, daha sonra da yengesinin tabutuna omuz verdi. Bakan Özak'ın 3 çocuk annesi olan yengesi Aslı Karanis Bahçecik Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verildi.

TRAZONSPOR'A PARA YARDIMI İDDİASI

Bu arada, cenaze namazı sonrasında, WikiLeaks belgelerinde yer alan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Trabzonspor'a transfer yapması için para aktardığı iddiasıyla ilgili soruya ise Bakan Özak, "Bunlar yalan ve palavradır. Burası böyle şeylerin yeri değildir. Daha sonra konuşuruz" demekle yetindi.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0