MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5199
EURO
34.8
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ozan Tufan, Fenerbahçe'de

Beşiktaş ve Galatasaray, genç yıldızı transfer edebilmek için büyük uğraş verdi ama mutlu sona Fenerbahçe ulaştı. Sarı-lacivertliler, önce Bursaspor ile 8 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaştı, ardından Ozan Tufan ile 4 yıllığına anlaştı.
13.08.2015 09:27

Spor kamuoyunu haftalardır meşgul eden Bursaspor’un genç yıldızı Ozan Tufan’ın transferi konusunda iki gün öncesine kadar en sıcak aday Beşiktaş’tı. Şenol Güneş-Recep Bölükbaşı sürtüşmesiyle bu transfer bambaşka bir boyut kazandı. Bölükbaşı, “Ozan’ı çok fazla para verse de, artık Beşiktaş’a vermem” deyince, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor tekrar devreye girdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, gündüz saatlerinde yaptığı “Ozan için başkanlar görüşüyor. İnşallah aramızda görürüz ama rakamlar yüksek olursa, bu transfere izin vermem” sözleriyle, Ozan’ı ne kadar istediğini ortaya koydu.

Ardından Trabzonspor, Bursaspor yönetimine “7.5 milyon Euro’ya Ozan’a talibiz” mesajı gönderdi. Bombayı ise akşam saatlerinde Fenerbahçe patlattı. Kulüpten Borsa’ya ve Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) gönderilen açıklamada, “Profesyonel futbolcu Ozan Tufan’ın transferi için oyuncu ve kulübüyle görüşmelere başlanmıştır” denildi. Bu açıklamadan çok kısa bir süre sonra Bursaspor’dan yapılan duyuru ise Sarı-Lacivertli renklere gönül verenler için transferin noktalandığını müjdeledi.

Bursaspor kulübü resmen açıkladı


Bursaspor’un internet sitesinden yapılan açıklamada, “Fenerbahçe Spor Kulübü ile yapılan görüşmeler sonucunda Ozan Tufan’ın transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız” denildi. İki kulüp, transfer için anlaşmaya varırken, Fenerbahçeli yöneticiler, bir yandan da Ozan ve menaceri Ahmet Bulut ile görüşme halindeydi.

İki gündür sürdürülen görüşmeler sonunda genç yıldızla da anlaşmaya varıldı. Sarı-lacivertliler’in, Ozan Tufan ile 4 yıllık anlaşmaya vardığı, resmi açıklamanın büyük olasılıkla bugün yapılacağı belirlendi. Bir-iki gün içinde resmi imzaların atılması bekleniyor. Fenerbahçe, imzanın ardından Ozan’ın ismini UEFA’ya bildirip, kendisini Avrupa Ligi Play-Off maçlarında oynatma hazırlığında.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0