MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.336
EURO
35.0929
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ozan Tufan'ın hayatı değişti!

Kadro dışı bırakıldığı Fenerbahçe'de takıma girmesi sportif direktör Damien Comolli'nin engeline takılan Ozan Tufan, Alanyaspor ile görüşüyor. Genç futbolcu bir yandan da tüm hayatını değiştirip, eski yanlışlarından uzak kalmaya çalışıyor.
Fenerbahçe'nin kadro dışı bıraktığı Ozan Tufan, sportif direktör Comolli’den takıma dönüş için olumlu bir yanıt alamayınca Alanyaspor ile temasa geçti. 23 yaşındaki futbolcu, bir yandan gelecek futbol yaşantısını planlamaya çalışırken, bir taraftan da özel yaşamını düzene sokarak geçmişte yaptığı hatalardan uzaklaşmaya çalışıyor. 

İşte Ozan’daki değişimler:

EVİNİ BAŞKA SEMTE TAŞIDI

Ozan Tufan belki de kendi yaşamında en büyük değişime neden olan Acarkent’teki evinden ve oradaki yaşantısından uzaklaşmak için başka bir semte taşındı. Çengelköy’deki yeni evinde artık çok daha düzenli bir yaşam sürüyor ve sadece futbola odaklanıyor.

KİŞİSEL HAYATINI DÜZELTTİ

Ozan’ın özel yaşamındaki problemleri de düzelttiği belirtiliyor. Aşırı hareketli hayattan uzak duruyor. Tek bir kız arkadaşı var ve onunla ciddi bir ilişki içerisinde. Özel yaşamındaki düzensizlik nedeniyle yaşadığı sıkıntıları da artık geride bıraktı.

LÜKS ARABALARINI SATTI

En çok eleştirilen yönlerinden biri de oto galericilerle olan yakın ilişkileriydi. Şık ve pahalı arabalara olan merakı, maddi ve manevi sıkıntı doğuruyordu. Menajerlerinin isteği ile tüm lüks arabalarını sattı. Şimdi tek arabayla yetiniyor.

PARASINI BABASI YÖNETİYOR

Sözleşmesine göre yılda 1.8 milyon Euro kazanan Ozan, özel yaşamındaki düzensizlik nedeniyle parasını iyi yönetemiyordu.

Şimdi müsriflik sona erdi. Genç oyuncu aldığı parayı babasına gönderiyor. O da oğluna yaşantısını sürdürebileceği kadar para veriyor.

PSİKOLOJİK ÇÖZÜMLEMELER

Ozan’ın en büyük sıkıntısı olarak mental konular gösteriliyor. Oynamadığı zaman çok çabuk küsmesinin önüne geçmek için özel çalışmalar yapan menajerlik şirketi, Ozan’ın duygusallığının, oyuncusuna ilgili teknik adamlarla azalacağını düşünüyor.
 
İSTANBUL HABER AJANSI

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0