MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3553
EURO
34.9392
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ozan yoksa Garmash var

Ukrayna basını, siyah-beyazlıların 25 yaşındaki orta saha oyuncusu ile anlaşmaya yakın olduğunu ileri sürdü. Dinamo'nun CEO'su Chokhonelidze de görüşmeleri doğruladı.
12.08.2015 10:31

Beşiktaş'ta sakatlıkları olan Veli Kavlak ve Tolgay Arslan'ın yokluğunda orta sahayı Ozan Tufan'la takviye etmeyi planlayan yönetim, Bursaspor'dan gelen olumsuz yanıt üzerine Denys Garmash'a yöneldi. Ukrayna basını, siyah-beyazlıların Garmash için Dinamo Kiev'le anlaşmaya çok yakın olduğunu ileri sürdü. Dinamo Kiev'in CEO'su Rezo Chokhonelidze de Beşiktaş'ın futbolcuları Gharmash ile ilgilendiğini doğruladı.

PAZARLIKLAR İYİ GİDİYOR
Chokhonelidze, "Beşiktaş'la temas halindeyiz. Görüşmeler olumlu bir şekilde ilerliyor" ifadelerini kullandı. Pazarlıkların birkaç gün içinde sonuçlanması ve Garmash'ın Beşiktaş'la ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

162 MAÇTA 15 GOLÜ VAR
Orta sahanın merkezinde görev yapan Denys Gharmash profesyonel kariyeri boyunca Ukrayna dışında bir takımda oynamadı. 25 yaşındaki futbolcu, çıktığı 162 resmi maçta 15 gol atıp, 22 asist yaptı.

SOSA YİNE SAKATLANDI
Beşiktaş , Pazar günü deplasmanda Mersin ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Hafta sonu Olympiakos'la Atina'da oynanan hazırlık maçının kadrosuna alınmayan Jose Sosa, antrenmanın ilk bölümünde takımla çalıştı. Arjantinli futbolcu belinde ağrı hissettiği gerekçesiyle idmanı yarıda bıraktı. Yunanistan'a götürülmeyen kaleci Cenk Gönen de antrenmanı tamamlayamadı. Sakatlığı nedeniyle 2 hafta sahalardan uzak kalacak olan Tosic'in yanı sıra ameliyat olan Veli ile Tolgay da çalışmaya katılmadı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0