MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3249
EURO
34.8612
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Özbek dönemi erken mi bitiyor?

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Kasım ayında olağanüstü genel kurula gideceklerini açıkladı.
17.09.2015 14:52

Galatasaray Divan Kurulu toplantısında konuşan başkan Dursun Özbek, Kasım ayında olağanüstü genel kuruluna gidebileceklerini söyledi. Özbek, " Kasım ayı itibari ile olağanüstü bir genel kurul hazırlığı içerisindeyiz."

"BECERİKSİZ DEDİLER"

"3 aylık kısa dönemde 3 sene için seçilmiş olmama rağmen seçildiğimiz dönemin birinci haftasında olmasına rağmen genel kurulun göstermiş olduğu durumu saygısızlık olarak atfediyorum. Bu yönetim beceriksiz, bu yönetim bunu yapamaz, onu yapamaz. Bunlardan etkilenmiyoruz. Bugün gelmiş olduğumuz noktada her zaman Galatasaray menfaatlerini önplanda tutarak, hiç olmadığım kadar özveriyle Galatasaray'ı mevcut mali standarta getirmek için elimizden geleni yapacağız. "

"KENETLENEREK ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ"

"Galatasaray bir spor kulübü. Futbol bu spordaki en büyük hasetimiz. Biz yönetim olarak son haftadaki gelişmeleri izliyoruz. Bunlar bizi üzüyor ama biz kenetlenerek bunların üstesinden geleceğiz. Galatasaray futbol takımının bu durumun üstesinden geleceğini düşünüyoruz. Galatasaray'ın başarı odaklı bir takım olması hasediyle hiçbir zaman medyadan uzak olmadan futbol takımını takipteyiz."

"Bu kulüp batmış, bu kulüp ifla olmaz söylemleri bugün artık kalkmıştır. Çünkü Galatasaray mali yükümlülüklerini yerine getiren bir kulüp olma yoluna girdi."

"SÖZ VERDİĞİM HER ŞEYİ YAPACAĞIM"

"Hiç kimse şunu düşünmesin ben ve yönetimim 3 yıllık için buraya geldik. Ben ve arkadaşlarım hayatımda hiçbir işi yarım bırakmadık.  Saldırılar olacak ama bu saldırılar bizi daha da sivriltiyor. 3 yıl için bana ve yönetimime neye mal olursa olsun Galatasaray'a söz verdiğim Galatasaray'a vaat ettiğim her şeyi harfiyen yapacağım"

"GALATASARAY'IN ZARARI"


Özbek divan kurulunda sarı-kırmızılı takımın finansal durumu hakkında da bilgiler verdi. Özbek, Galatasaray'ın son 3 sezonda 107 milyon euro zarar ettiğini söyledi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0