MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5203
EURO
34.8906
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Özdilek'e göre kötü gidişin sebebi

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek çarpıcı açıklamalar yaptı..
01.12.2010 12:05

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, son iki haftadır kazanamadıklarını, takımda bunun getirdiği moral bozukluğu olduğunu, ama futbolda bu tür sonuçların olduğunu söyledi.Mehmet Özdilek, antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Medical Park Antalyaspor'un son haftalarda kazanamamasının moral bozukluğuna neden olduğunu bildirdi. ''Son iki haftadır kazanamıyoruz. Takımda bunun getirdiği moral bozukluğu var, ama futbolda bu tür neticeler olabiliyor. Her maçı kazanamazsınız'' diyen Özdilek, özellikle Bucaspor maçının ciddi anlamda üzdüğünü kaydetti. Bucaspor maçının kazanmaları gereken bir karşılaşma olduğunu ifade eden Özdilek, ''Bu tür müsabakaları ilk yarım saatte bitirmek gerekir. Bitiremezsen rakibinin direncini yukarılara taşırsın. Biz maalesef pozisyonları bulmamıza rağmen golü bulamadık. Çok talihsiz bir şekilde gol yedik, ama yapacak bir şey yok. Çok da üzülmeyeceğiz. Çünkü önümüzde ilk devrenin sonuna kadar 3 müsabaka var'' dedi.
Ligin ilk maçlarında çok zor müsabakalardan çok iyi puanlarla çıktıklarını dile getiren Özdilek, tam daha rahat puanlar alacakları müsabakalarda beklenmedik kayıplar yaşadıklarını, bunun da kendilerini üzdüğünü bildirdi. Özdilek, her haftaya yeni bir başlangıç olarak bakmak gerektiğini vurgulayarak, şöyle devam etti:

''Bu hafta bu ligin önemli takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağız. Orta sıraları ilgilendiren bir müsabaka olacak. Kazandığımız zaman rakibimizi yakalayacağımız bir müsabaka olacak. Kendi evimizde iyi oynuyoruz. Bunu her zaman söylüyorum. Kimin ne yapacağı çok önemli değil, bizim ne yapacağımız önemli. Biraz silkelenirsek her maçı kazanırız. Bizim için rakip saha fark etmez, dolayısıyla bu maçta tek düşüncemiz galibiyet. Çalışmalara başladık. Amacımız hafta sonu rakip olarak gördüğümüz Büyükşehir'e karşı galip gelerek biraz daha yaklaşmak. Sakat ve cezalımız yok, ama maç saatine kadar ne olur bilinmez. İnşallah sakatsız belasız bir maça çıkarız. Futbol çok açık bir oyun. Önemli olan dikkatimizi 90 artı 5'e kadar yükseltmek. Türkiye liglerinde nasıl başladığın değil, nasıl bitirdiğin çok önemli. Bu lig uzun bir maraton. 34 hafta sonra bir sıralama olduğu zaman değerlendirme yapabiliriz. Hafta içinde bulunduğun yer önemli değil. Önemli olan 34 hafta sonra bulunduğun yer.''

-''İKİNCİ YARI SÜRPRİZLERE AÇIK OLACAK''-

Özdilek, ''Şampiyon kim olur'' sorusu üzerine de şu karşılığı verdi:
''Şampiyonluk bizim dışımızdaki bir kategori. Biz şampiyonluğu düşünmüyoruz. Her takım her takımı yenebiliyor. Hiçbir maç garanti değil. Bu uzun süreçte az hata yapan, sinirlerine hakim olan çok fazla problem yaşamayan takımlar bir adım önde olacak. Bugün itibariyle bakıldığında Trabzonspor şampiyonlukta bir adım önde, ama bu ligi önde bitirecek anlamına gelmez. Çünkü ikinci yarı çok daha zorlu olacak. Çok daha sürprizlere açık olacak. Arada takviyeler olacak. İkinci yarı herkesi çok zorlu maçlar bekliyor. Galatarasay zor durumda olabilir, ama futbolda bunlar var. Her takım inişler çıkışlar yaşayabilir, önemli olan devam edebilmek. Önemli olan yıl sonunda bulunduğu konumdur.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0