MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3199
EURO
35.0359
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Pereira telsiz kullanacak

UEFA Disiplin Kurulu, Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'ya 2 maç ceza verdi. Pereira telsiz yardımıyla maça müdahale edecek.
20.08.2015 09:24

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda deplasmanda Yunan ekibi Atromitos'la oynayacakları ilk maçta oyuncularının tecrübesine güvendiğini söyledi.

Karşılaşmanın yapılacağı Peristeri Stadı'nda düzenlenen ve sarı-lacivertlilerin Portekizli futbolcusu Bruno Alves'in de katıldığı basın toplantısında maça dair açıklamalarda bulunan Pereira, cezası nedeniyle takımının başında sahaya çıkamayacağını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Ceza ile ilgili çok fazla söyleyecek bir şey yok. Önümüzdeki iki maç takımdan ayrıyım. Takımımız bu maça hazır. Atromitos karşısında oyuncularımın tecrübesine güveniyorum. Takım, saha içinde rahat olacaktır. Hafta boyunca bu maça iyi hazırlandık. Kulübede olmasam bile takımım ne yapması gerektiğini biliyor. Kaliteli bir takımla oynayacağız. Hücumda yetenekleri üst düzeyde ve bunu son oynadıkları turda gösterdiler. Güçlü ve hızlı oyuncuları var. İlginç bir karşılaşma olacağını düşünüyorum."

"Kaliteli bir takımla oynayacağız"

Geçen sezon Olympiakos'un başında Atromitos'a karşı sahaya çıktığını hatırlatan Pereira, rakiplerinin kaliteli bir ekip olduğunu dile getirdi.

Yunanistan'da başarılı bir 6 ay geçirdiğini aktaran Pereira, "Kariyerime Yunanistan'da iki kupa ekledim. Şimdi başka büyük bir kulüpteyim. Sorumluluğun her zaman yüksek olduğu, rakip kim olursa olsun kazanmak zorunda olduğum bir takımdayım. Kaliteli bir Yunan ekibiyle oynamak için tekrar buraya geldim. Rakibimizi iyi tanıyorum" şeklinde görüş belirtti.

Alves: "Kazanmak için geldik"

Fenerbahçe'nin Portekizli stoperi Bruno Alves, Atina'ya kazanmak için geldiklerini söyledi.

Alves, zor bir maç oynayacaklarını aktararak, "Karşımızda iyi kontra atak yapan bir takım olacak. Rakibimizi iyi tanıyoruz. Kazanmak için geldik. Yolumuza devam edebilmek için yarın akşam kazanmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Hazırlıklar tamamlandı

Fenerbahçe, Atromitos maçı hazırlıklarını karşılaşmanın oynanacağı Peristeri StadI'nda yaptığı antrenmanla tamamladı.

Teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenmanda koordinasyon uygulamaları üzerinde durdu. Daha sonra 2 gruba ayrılan futbolcular, pas ve pres çalışması yaptı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0